MINSKO POLJE #4! Bivša zadrugarka obelodanila sve o POMIRENJU Dalile i Dejana: ONA NEĆE NAĆI NIKAD OVAKVOG DEČKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.12.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova emisija Mine Vrbaški ,,Minsko polje" otkriva zadrugarske tajne, a bivša zadrugarka Žana Đorđević Maliković i urednik zabave portala Republika.rs Ognjen Bogdanović obelodanili su sve o pomirenju Dalile i Dejana Dragojević.

MINSKO POLJE #4! Bivša zadrugarka obelodanila sve o POMIRENJU Dalile i Dejana: ONA NEĆE NAĆI NIKAD OVAKVOG DEČKA! (VIDEO)

Foto: republika.rs/P.Divac

U novoj epizodi emisije ,,Minsko polje" voditeljka Mina Vrbaški ugostila je bivšu zadrugarku Žanu Maliković Đorđević i urednika zabave portala Republika.rs Ognjena Bogdanovića, koji su govorili o najaktuelnijim zadrugarskim temama rijalitija ,,Zadruga 5"

 

 

Tokom boravka u rijalitiju Žana je naišla na simpatisanje Filipa Cara, pa ovog puta definitivno nije krila mišljenje o njemu, koje je bilo brutalno, a potom se dotakla i zadrugarke Maje Marinković. 

Republika

Foto: ST/ Petar Divac

Žana Maliković, Ognjen Bogdanović

 

- Maja i Car mi se sviđaju zbog rijaliti priče i to je super, volim Maju što pravi haos i treba da pravi haos, zbog toga je i plaćena. Sa druge strane, nenormalno je ovo ponašanje, imam utisak da se devojkama da se daje prostor da je to normalno, ali ovo je toksičan odnos. Ali nije ni on cvećka. Sa druge strane, Maja i Janjuš ljubav života, to se tako vidi! - izjavio je Ognjen. 

- Toksičan, tačno! Ali i sličan se sličnom raduje, ima i toga Mina! Da, Maja i Janjuš, to se vidi - dodala je Žana. 

Republika

Foto: ST/ Petar Divac

Minsko polje

- Smatram da bi želela da joj se Dejan revanšira, kako bi mogla da nađe neki balans, ona je sigurna i mislim da će biti sigurna po izlasku da ona momka, kao što je Dejan ne može da nađe, što je retkost! - dodala je Žana o Dejanu i Dalili Dragojević i njihovom mogućem pomirenju. 

Međutim, to nije sve, Žana i Ognjen otkrili su sočne detalje o aktuelnim zadrugarima, zato ne propustite NOVU EPIZODU emisije ,,Minsko polje sa Minom Vrbaški"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading