ZOLA PROGOVORIO O MILJANI, NAKON ŠTO MU JE OTVORILA GLAVU: Otkrio šta mu je doktor poručio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.12.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola nakon okršaja sa bivšom devojkom Miljanom Kulić, prvi put otvorio je dušu i priznao sve ono što su mu doktori rekli u bolnici.

ZOLA PROGOVORIO O MILJANI, NAKON ŠTO MU JE OTVORILA GLAVU: Otkrio šta mu je doktor poručio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola otvorio je dušu nakon što je bio napadnut od strane bivše verenice Miljane Kulić. Naime, Miljana je fizičički napala Zolu i udarila ga štiklom u glavu dok je zadrugar spavao, a morao je da napusti Belu kuću kako bi sanirao povrede.

Miljana je kasnije diskvalifikovana i preti joj kazna od 50.000 evra, a Zola je sada otkrio kako se oseća nakon napada.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

- Drago mi je na kraju krajeva što nisam ostao bez oka. U svakom zlu ima nečeg dobrog. Nije moja mama rodila glavu da je jedna štikla uništi, ali mislim da ja ovo nisam zaslužio. Najgore mi je bilo što sam bio u snu, bukvalno sam spavao. Doktor mi je rekao da treba da slavim današnji dan jer sam mogao ostati bez oka. Dobro sam, biću još bolje. Videli ste sve - rekao je Zola.

Zola kaže da je neće krivično goniti jer shvata u kakvom je rasulu Kulićeva.

- Žao mi je, svestan sam da je devojka totalno otišla i da neće izaći na pravi put i mislim da se neće izvući iz ovoga. Ne osećam mržnju, mislim da joj nema pomoći. Ja je neću goniti, nek joj sudi onaj koji treba da sudi - rekao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

Podsetimo, nakon raskida sa Miljanom, Zola je uplovio u emotivnu vezu sa Nevenom Savić, što njegovoj bivšoj devojci nije lepo leglo, te je izrevoltirana njihovim ljubljenjem napala Zolu dok je spavao. Diskvalifikovana Miljana je otvorila Zoli glavu štiklom, a hitnom odlukom produkcije je izbačena sa velelepnog imanja.

Kako je Zolina ispovest izgledala, možete pogledati u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Kiki

09.12.2021 11:48

Ako neće Zola Javno tužilaštvo mora.

Odgovori 32 1
Suvi

09.12.2021 13:17

Netreba to zaliti nista , isti su oboje ...

Odgovori 18 2
Istina

09.12.2021 23:40

Nisu isti, ona je za ludnicu a on za zatvor, tipovao je sa menadzerom iako su znali koliko je nestabilna i laka za manipulaciju. Sve se moglo cuti, i za lazi i za prevare i za zelenasenje i manipulisanje. Lezilebovic i nistarija, a ona mucenica sa teskom dijagnozom

Odgovori 11 0