ZBOG TEBE BIH DETE PRODALA! Kristijan Golubović ŽESTOKO udario po Miljani, pa PROGOVORIO o do sada nepoznatim detaljima: ONA JE NA PSIHODELIČNOJ TERAPIJI!

Autor:

Zadruga

09.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon diskvalifikacije Miljane Kulić, oglasio se Kristijan Golubović i dao opsežan komentar na celokupnu situaciju.

ZBOG TEBE BIH DETE PRODALA! Kristijan Golubović ŽESTOKO udario po Miljani, pa PROGOVORIO o do sada nepoznatim detaljima: ONA JE NA PSIHODELIČNOJ TERAPIJI!

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijaltija ''Zadruga'', nakon što štiklom nasrnula na Lazara Čolića Zolu i nanela mu telesne povrede zbog kojih mu je hitno pružena lekarska pomoć. Kristijan Golubović za naš portal dao je svoje mišljenje o svemu, te otkrio po prvi put neke detalje koje je krio od svih, ali je odlučio da više ne ćuti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić razbila glavu Lazaru Čoliću Zoli

- Ja sam mislio da ga je nešto malo ogrebala sa nekom štiklom to su mi javili. Ja znam da je od nje sve moguće. Iz mog ličnog iskustva, od Miljane Kulić se očekuje najgore. Ja sam govorio da je ona uvek nasilna bila i prema Zoli i prema ostalim učesnicama. Nekoliko puta je povređivala ljude, Matoru, Đedovića… Koliko je ona mene provocirala, ljudi na ulici su mi govorili “Mi bismo je ubili” - započeo je Kristijan, pa dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić diskvalifikovana

- Ona je ušla kod mene kada sam bio na klozetskoj šolji u apartmanu, ovo nikada nisam rekao, krio sam, evo sad ću da kažem. Ona je ušla ja sam bio na klozetskoj šolji, vršio veliku nuždu. Rekla mi je “pare ili ku*ac”, ja sam rekao “izađi napolje poremećena, sramota je mene od tebe.” I ona je rukama uzela moja go*na, gađala me je u kupatilu, skandal je napravila, da sam ja nju morao da počistim po nogama i da je družim u kadi, onako gov*iva je htela da me maže, ceo bademantil mi je umazala, ja sam jedno tri sata prao ono sa pločica, bojlera… Eto moj blam. I zamisli sada takva jedna osoba uzme makaze, kao što je radila do sada više puta, uzimala domestos, da pije tablete, ko zna šta da radi. Ja garantujem da je ona bolesna. Ona je uvek pod lekovima, ona pije nastrašnije terapije, što je najgore meša sa alkoholom, ona je u delirijumu. 

Opravdanje za sve svoje postupke Miljana nalazi u zaljubljenosti prema Zoli, a Kristijan tvrdi da Kulićeva zapravo samo želi konstantne intimne odnose.

- Kakav Zola, pa ona je tamo išla hvatala nas sve, svakoga čim se napije, stavlja nam jezik u usta, uši, liže kosu… Kristinu je hvatala za onu stvar, mene je htela da uštine za genitalije. Imamo sa najvećim stepenom poremećene ličnosti posla i kako da delujemo, pa nismo mi psihijatri. Uzima tešku psihodeličnu terapiju koju meša sa alkoholom konstantno - kaže Golubović i dodaje da je Miljana opsednuta muškim polnim organom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović o Miljani Kulić

- Ona je opsednuta muškim polnim organim, ona je nimfomanka. Ona je sa Zolom jer je on kao prihvatio sve njene mane, pošto je i on gmaz jedan, on je radi kao ovcu. Kada nema pare zove nju, a ona se zadužuje kod kamataša. Ja sam prisustvovao kada je rekla “Ja bih dete zbog tebe prodala za tebe, a ti me ne voliš”, pa kako majka tako može da kaže.

Kako mu je više puta naudila u Beloj kući, Kristijan tvrdi da je Miljana spremna Zoli da naudi i van ''Zadruge'', kao da je to već i radila.

- Ona mu je naudila nekoliko puta, njena majka je meni lično rekla “molim te, oslobodi je Zole”, ja kažem “Marija, nije problem u Zoli, nego tvojoj ćerki, mogu da ga prebijem i on neće da ode, ona će taksi da uzme i ode u Derventu da ga nađe. Prodala bi i tebe i dete.” 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić tražila Kristijanu da pretuče Zolu

Golubović otkriva i zbog čega Marija i Siniša trpe Miljanina ovakva ponašanja, kao i na koga ga Miljana jako podseća.

- Što Marija ne kaže da je na potpis podigla iz ludnice. Kada je sama odvela, njoj su rekli da joj je potrebno lečenje i da bi bilo potrebni da provede tamo neko vreme, Mariji je bilo žao da joj dete bude u ludnici i izvadila je odatle. Pričali su meni moji prijatelji iz Niša. Kažu da je to očaj. Ona je njihov rob zbog para i oni sve to tolerišu zbog para. Boli njih uvo, važno im je samo da na kraju ostane lova - kaže Kristijan i dodaje da MIljana ima neku vrstu poremećaja ličnosti:

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović o ponašanju Miljane Kulić

- Njoj nema pomoći. Mi smo imali jednu teta Julijanu tu na Zvezdari, ona bude normalna , zasmejava narod, bila je stvarno komična, a imala je jedno 9, 10 mačaka i onda se odjednom skine gola, obuje crvene štikle i traži gajbu piva i mi je ogrnemo, a ona se zaceni pa viče “Je*ite me”, pre podne pričamo o mačkama sve normalno, a posle podne taj malajski delirijum je opali i ona se transformiše, e takva je i ona, ne bipolarna, nego ne znam više kakva. Ona je poremećana. Ovo nije pljuvanje i blaćenje, ovo je dijagnoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miki delija

09.12.2021 11:13

ako je tako onda da se mitrovic sam postidi ja sam to davno govorio da pola tih prostitutki tamo koje j eisprimao nisu citave sve je to olos do olosa koga oni vise zanimaju njih samo slicni njima mogu da gledaju ali je steta za omladinu decu koji to gledaju sramota za srbiju bruka

Odgovori 29 2
Nis

09.12.2021 11:37

Ja sam iz Nisa i sve ovo sto je kristijan rekao je potpuno istinito

Odgovori 29 4