ČEKA JE DO TRI GODINE ZATVORA? Poznati advokat otkrio sve o SLUČAJU Miljane Kulić: OVO SU SVE OTEŽAVAJUĆE OKOLNOSTI!

Autor: Maša KOMATINA

Zadruga

08.12.2021

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miljana Kulić diskvalifikovana iz ''Zadruge 5'' zbog telesne povrede koju je nanela Zoli, advokat dao sud o potencijalnoj kazni i težini krivičnog dela.

ČEKA JE DO TRI GODINE ZATVORA? Poznati advokat otkrio sve o SLUČAJU Miljane Kulić: OVO SU SVE OTEŽAVAJUĆE OKOLNOSTI!

Foto: republika.rs/Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog povreda koje je nanela Lazaru Čoliću Zoli, dok je spavao, udarajući ga štiklom u glavu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić nanela povrede Zoli

Mi smo iz ovog razloga kontaktirali advokata Dragoslava Trninića koji je za nas otkrio o kom krivičnom delu se radi i koje su posledice zbog istog.

- Imajući u vidu snimak, po svemu sudeći radi se o lakoj telesnoj povredi iz člana 122, stav 2 Krivičnog zakonika Republike Srbije. Naime, povreda je nanešena sredstvom da telo teško povredi, u kom slučaju zakon predviđa kaznu do 3 godine zatvora. Od dobre volje oštećenog Lazara Čolića, zavisi i da li će tražiti i naknadu nematerijalne štete za nanete povrede.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić sa policijom

S obzirom na to da je ovo već četvrti put da Miljana radi istu stvar, zanimalo nas je kakvu kaznu Kulićeva može da očekuje.

- Zavisi da li su vođeni krivični ili parnični postupci protiv Miljane Kulić. U skladu sa tim, to je otežavajuća okolnost, isto tako zavisi i kakav je ishod bio predhodnog postupka protiv Kulićeve, ako je osuđivana, svakako da joj ne ide u prilog, ali javnosti nije poznato da li je osuđivana od strane suda za njena dela, zbog čega ne mogu konkretno da odgovorim na ovo pitanje. Svakako je ovo otežavajuća okolnost po nju, budući da joj nije prvi put da ima ovakve ispade, ali sve zavisi od ishoda suđenja. Ukoliko je Kulićeva osuđivana ranije, to joj otežava okolnosti i situacija nije ni malo pozitivna u njenom slučaju, sa druge strane parničke tužbe će joj svakako doneti nove troškove - kaže advokat Dragoslav Trninić za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Sebastian

09.12.2021 00:47

Miljanu ne treba suditi niti zatvarati u zatvor. Nju treba POD HITNO smestiti u ludnicu. Žena je luda i opasna po okolinu pa to je očigledno. Zola je i dobro prošao mogao je za dlaku da ostane bez oka. oka

Odgovori 19 3
Jagoda

09.12.2021 08:54

Svako da odgovara za svoje postupke.