MILJANA KULIĆ PUKLA OD BRUKE: Krije se od SRAMOTE, pa ponovo KRŠI ZAKON! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić od bruke i sramote beži od svih i ponovo krši zakon.

MILJANA KULIĆ PUKLA OD BRUKE: Krije se od SRAMOTE, pa ponovo KRŠI ZAKON! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz ''Zadruge 5'' nastavila je sa svojim bahatim ponašanjem, te se osiono ponašala prema pripadnicima sedme sile, koji su ceo dan proveli uz nju, pomagajući joj da svoje stvari prenese u Beograd, te joj pomogli da dođe sebi nakon svega, a ona im je uzvratila drskim i bezobzirnim ponašanjem, uvredama i okretanjem leđa.

Naime, Miljana je pokušala da se sakrije i izbegne razgovor sa našom ekipom, koja je bila uz nju kada joj je bilo najteže. Ona je u žurbi pokušala da pobegne od naše kamere, skrivajući se i govoreći ljudima koji su došli po nju da je zaštite.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić pod lekovima

Da je zaštite od nas koji smo bili prvi tu kada joj je trebala pomoć, a onog zbog kog je diskvalifikovana doziva i traži u prenosu rijalitija, ne mareći ni za šta i ni za koga drugog osim za njega. Ni za dete nije pitala, ni za roditelje, samo i uporno traži Zolu. A da krši zakone može, pa tako nakon telesne povrede koje je nanela Čoliću, od bežanja od silne bruke i sramote, cigaretu nije ispuštala iz ruku, već je sa njom uletela i u lift u kom je strogo zabranjeno pušenje.

Miljana zbog ovog dela može da završi i u zatvoru, a sudeći po svemu, nju tu ne dotiče ni malo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Gradjanin

09.12.2021 06:52

Sta ocekivati od nervno labilne osobe kojoj namerno nisu dali terapiju.produkcija zbog gledanosti bi bila u stanju da dozvoli i ubistvo.licno mislim da bi za to trebalo krivicno da odgovara sli to mozda u nekoj novoj drzavi.

Kiki

09.12.2021 10:59

@Gradjanin - Dali su joj terapiju ali ona je bez kontrole pila alkohol. Krala tudje čaše sa pićem na žurci i ispijala naiskap.

Odgovori 13 1