MARIJA ŠOKIRANA MILJANINIM PONAŠANJEM! Kulićeva NE PODRŽAVA ćerkinu BAHATOST prema novinarima! (AUDIO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'', a sada nema gde ni da ode.

MARIJA ŠOKIRANA MILJANINIM PONAŠANJEM! Kulićeva NE PODRŽAVA ćerkinu BAHATOST prema novinarima! (AUDIO/VIDEO)

Foto: republika.rs/Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić nanela je telesnu povredu svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, zbog čega je hitno diskvalifikovana, a u nevolji smo mi bili prvi koji smo joj pomogli.

Pružili smo joj u datom trenutku svu pomoć, spakovali joj stvari i prevezli je do prestonice, a njene lične stvari čuvali na sigurnom. Međutim, Miljana to ne zna da ceni i poštuje, te nam je brže bolje okrenula leđa čim je ugledala svetla glavnog grada.

Foto: ST/D. KADIĆ

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije

Kako nismo uspeli da uspostavimo normalnu komunikaciju sa njom, stupili smo u kontakt sa njenom majkom Miljanom Kulić, koja nije krila uznemirenost, ali i šokiranost ponašanjem najstarije ćerke.

Foto: instagram.com

Marija Kulić očajna

U razgovoru za naš portal Marija je priznala da je sa nama uvek imala korektnu komunikaciju, te je pokušala da dopre do ćerke Miljane, ali kao što smo već navikli, nije slušala ni rođenu majku, kao što smo imali priliku da vidimo i kroz njihovo zajedničko učešće u rijalitiju. Marija je i ovog puta ispala korektna prema nama, te je obećala da će pokušati još jednom da dopre do Miljane, ali joj to nije pošlo za rukom.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zana

09.12.2021 21:19

Kakvo njeno sokiranje ? Odlicno ona zna kakvog joj je zdravstvenog stanja kcerka. Nije joj ovo prvi put. Da druge bije, povredjuje. Namesto da je odvedu na lecenje, oni je onakvu godinama zaredom guraju iz rijalitija u rijaliti. Novac, novac, novac...