MILJANA KULIĆ IZ PAKLA: Nagutana tabletama nakon Zadruge, ĐAVOLSKI gleda u Zolu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz ''Zadruge 5'', ne zna gde udara i šta radi.

MILJANA KULIĆ IZ PAKLA: Nagutana tabletama nakon Zadruge, ĐAVOLSKI gleda u Zolu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog telesnih povreda koje je nanela svom nekadašnjem partneru Lazaru Čoliću Zoli kom je hitno ukazana lekarska pomoć. 

Nakon diskvalifikacije, Miljana je ostala na ulici sa stvarima, bez mogućnosti da ode bilo gde, a uz pomoć Srpskog telegraf i portala Republika.rs, kao i ostalih redakcija uspela je da se dokopa centra prestonice, gde je nastavila da propagira svoje nedolično i agresivno ponašanje. A kako Kulićeva nema trunku poštovanja i zahvalnosti, ništa je nije zanimalo osim Zole.

Republika

Foto: Republika.rs

MIljana Kulić gleda Zolu

Naime, Miljana očigledno nagutana lekovima, nikoga nije ni čula ni videla osim Zole na malom ekranu. Odbijala je svaki vid komunikacije, bilo kakve priče o incidentu i njenom stanju. I nakon svega zanima je samo onaj koji ju je i diskvalifikovao.

Republika

Foto: Republika.rs

MIljana Kulić priča sa majkom Marijom

I njena majka, Marija Kulić pokušala je da dopre do mozga svoje ćerke, smiri je i privoli medijima, ali bezuspešno. Jedna velika bruka i sramota Miljane Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading