ZORICA MARKOVIĆ BRUTALNO ISKRENA O MILJANI: Izgubila je SVAKU kontrolu, potrebna joj je STRUČNA pomoć!

Autor:

Zadruga

08.12.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zorica Marković za Republika.rs oplela po Miljani i Zoli.

ZORICA MARKOVIĆ BRUTALNO ISKRENA O MILJANI: Izgubila je SVAKU kontrolu, potrebna joj je STRUČNA pomoć!

Printscreen

Zorica Marković rešila je da prokomentariše novonastalu situaciju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Naime, Miljana je danas fizički nasrnula na svog bivšeg dečka Zolu, i u tom napadu je štiklom otvorila Lazaru glavu.

youtube.com/printscreen

Zorica Marković

 

Pevačica je rekla da joj je jako žao Miljane, ali i da je ovo očekivala ranije.

- Ona je u totalnom procepu, pogubila se i izgubila je svaku moguću kontrolu. Mislim da je do sada trebalo sto puta da bude diskvalifikovana. Ovo je kap koja je prelila čašu. Ja sam očekivala da će i ranije ovo da se desi ali nije. Ne opravdam je naravno, ali mi je mnogo žao jer svi znamo kakvo je njeno psihičko stanje. Ne mogu ni na jedan način da opravdam ovo ponašanje, stvarno je nedopustivo.

Zorica kaže da se nada da će Miljana pronaći adekvatnu pomoć i da će uspeti da dovede život u red.

- Sa njenim takvim psihičkim stanjem mislim da Zadruga nije pravo mesto za nju, i smatram da to što je diskvalifikovana da je spas za nju. Ona je osoba kojoj treba ljubav, a niko joj nikada nije pružio, ni privatno a ni emotivno. Iskreno se nadam da će dobiti pomoć koju zaslužuje, pomoći će joj otac i majka ali trebalo bi da potraži i stručnu pomoć.

youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

Pevačica tvrdi da nije Kulićeva samo kriva, već da je kriv i Zola, za koga Zorica misli da je iskoristio Miljanu zarad popularnosti.

- Osnovni razlog za sve je Zola. Miljana kad voli, ona voli do srži. A on je namazan svim bojama, na samom početku učešća je on izjavio da mu se ona sviđa, zato mu i ne verujem ništa. Jako je ružno što se na njene oči ljubio sa drugom devojkom, pa na neki način i razumem da joj je teško palo. To ljubljenje je čisto teranje inata. Ne znam koliko bi ona daleko otišla ako bi skroz izgubila kontrolu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

08.12.2021 19:51

Porodica zna kakvo je njeno zdravstveno stanje . Zasto su dozvolili da ona takva godinama ulazi u rijaliti, namesto da je odvedu na lecenje ? I, kakav god da je Zola, ona nije imala pravo da ga stiklom gadja u glavu dok spava.Svesno ga je tada napala , jer je racunala da ne moze da se odbrani. .Mogla je da ga ubije . Je li NORMALNO NJENO PONASANJE ? Osim toga , toga dana pored Zole fizicki je povredila i Dina , a psihicki je maltretirala Deniz . Rijaliti za nju treba da bude kraj, tacka.