EKSKLUZIVNO MILJANA KULIĆ STIGLA U REDAKCIJU REPUBLIKA.RS: Uskoro očekujte intervju nakon DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

08.12.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić biće ekskluzivni gost na portalu Republika.rs uskoro, a njen intervju nikog neće ostaviti ravnodušnim!

EKSKLUZIVNO MILJANA KULIĆ STIGLA U REDAKCIJU REPUBLIKA.RS: Uskoro očekujte intervju nakon DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge!

Foto: ST/D. KADIĆ

Miljana Kulić nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5", odlučila je da napusti imanje u Šimanovcima, pa se sa ekipom našeg portala uputila ka redakciji gde će za koji minut dati EKSKLUZIVAN INTERVJU!

Miljana Kulić diskvalifikovana je nakon što je nasrnula na njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, te ga je štiklom udarila po glavi i raskrvarila mu prednji deo lobanje. 

 

 

Veliki šef obratio se zadrugarima i naciji, te poručio da je Miljana diskvalifikovana iz rijalitija, te da produkcijskoj kući Pink duguje 50. 000 evra na konto ugovora koji je potpisala. 

Uskoro očekujte sve TAJNE iz Zadruge 5, jer će Miljana Kulić biti EKSKLUZIVNI gost redakcije Srpskog telegrafa i portala Republika.rs

Pogledajte kako je izgledao Miljanin dolazak!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Zana

08.12.2021 16:26

Zasto dajete medijski prostor toj agresivnoj, osvetoljubivoj , lazljivoj , porocnoj , bezobraznoj, nezahvalnoj , bolesnoj zeni ? Jel' normalno da fizicki povredjuje ucesnike ? Svojevremeno povredila Davida, Matoru, tukla Zolu kao konja, osamarila majku, sinoc povredila Dada, Zolu... Nije njoj tu mesto. Mesto joj je kod strucnog lica u zdravstvenoj ustanovi. Kada ce to neki da shvate ? Ako im nije jasno, mogu da zatraze stru misljenje strucnog lica u vezi njenog slucaja.

Odgovori 44 3
Samiška

10.12.2021 12:12

@Zana - Ma slučajno, pošla je u "Lazu" i onda pomešala lokaciju, kad je ušla, sve je podsetilo na "Lazu"!

Ilija

08.12.2021 18:48

Možete da pišete šta hoćete ali je spasiti nećete.

Mimi

08.12.2021 18:56

Realno i trebala je da ode psihopata a i onu nimfomanku i psihopatu Maju bi trebalo da posalju napolje nekada se za mali fizicki kontakt diskvalifikovalo a sad ako strasno sta dopustaju cccc .

Odgovori 10 0