OVO SU SVE DISKVALIFIKACIJE MILJANE KULIĆ: Produkcijama DUGUJE čak 550.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

08.12.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić diskvalifikovana je čak šest puta iz rijalitija, a televizijama je dužna 550.000 evra.

OVO SU SVE DISKVALIFIKACIJE MILJANE KULIĆ: Produkcijama DUGUJE čak 550.000 EVRA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić zauvek je napustila velelepno imanje nakon što je Veliki šef hitno diskvalifikovao. Miljana je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom dok je spavao.

Miljana je kažnjena sa 50.000 evra od strane produkcije jer je prekršila pravila ugovora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

Miljani ovo nije prvi put da je diskvalifikovana iz ove sezone Zadruge, već drugi. Ona je na samom početku rijalitija podmetnula požar u Rajskom vrtu iz revolta prema produkciji jer nisu uveli i njenog tadašnjeg dečka Zolu.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo u 16. septembra, a prenosi Kurir.rs

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić

 

Takođe, Kulićeva je i u prošloj sezonu Zadruge bila diskvalifikovana. Miljana je tada doživela nervni slom i napravila je haos na imanju, a Veliki šef je odmah diskvalifikovao i doneo je odluku da kazni zadrugarku sa 100.000 evra.

Kulićeva je tada bila izrevoltirana ovim potezom, pa je izjavila kako je bila ugrožena u rijalitiju.

Mešaju se terapije, svašta mi se daje". Tata, pritisak mi je 190 sa 112, Zorica mi je dala lek. Pijem lekove napamet, ne zna da li smem to da pijem. Niko neće da reaguje, ne znam šta da radim. Marko Miljković je ulazio u apartman. Tata, imam velike probleme, momentalno kreni po mene. Ozbiljne stvari su u pitanju, mešaju se terapije, svašta mi se daje. Neka mi pomogne neko, ugrožena sam. Obezbeđenje je došlo sa pritiskom 190 sa 112 i sa 120 otkucaja da me vodi u zatvor. Niko neće da reaguje, morala sam da bacim aparat u afektu - govorila je tada Miljana, a onda ju je voditelj Milan Milošević prekinuo jer kako kaže, nije pričala istinu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić lomi po imanju

 

Nije iznenađujuća ni informacija da je Miksi izbačena i iz Zadruge 3, kada je brutalno napala Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru jer su joj skrenule pažnju na njeno agresivno ponašanje.

Miljana se oglasila putem Instagrama tri dana kasnije i objasnila da je narod pogrešno shvatio.

- Sada sam dobro, tri dana mi je trebalo da se oporavim od šoka. I zbog toga što mi se desilo u "Zadruzi", ali i napolju. Pošto vidim da sam pogrešno shvaćena, želim da se izvinim svim silovanim ženama. Nisam mislila nikog da uvredim kada sam to izgovorila Sanji Stanković, a izgovorila sam jer je ona jedna obična raspala k**vetina koja je samo dodavala gas u svađi, a i kada su me tukli. Videli ste taj klip verujem! Tukli su me i silovali. Fizički su me napale i jedna i druga dok sam pevala pesmu Nori i samo iz tog razloga sam izgovorila to za silovanje. Stojim iza toga da je slagala, kao i što sve laže, pa i za vezu sa Matorom da bi je narod sažaljevao. Nisam to rekla da bih povredila silovane žene. Imam dve sestre, majku, i ja sam žensko, i svesna sam kakav je to pakao - objasnila je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić doživljava nervni slom

 

Kulićeva se nije zaustavila samo na ovome, pa je tako jednom samovoljno napustila imanje sa majkom Marijom Kulić, a tim povodom je Veliki šef odmah odreagovao i izrekao kaznu.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da smo doneli odluku da Miljana bude diskvalifikovana zbog udarca. Obaveštavamo vas da je i Marija svojevoljno napustila Zadrugu, a Bane Čolak kažnjen je nedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Marija i Miljana su tada morale da plate čak 100.000 evra produkciji.

Međutim, malo ko zna da je Kulićeva pre "Zadruge" učestvovala i u rijalitiju "Parovi" koji je takođe svojevoljno napustila i ušla u drugi rijaliti. Produkcija Parova je podnela tužbu protiv Miljane i terete je za 200.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Živojin

08.12.2021 14:01

Sve su joj praštali i ponovo je primali.