MILJANA OTVORILA GLAVU ZADRUGARU: Dino Dizdarević napustio Zadrugu, glava mu u zavojima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić razvalila je glavu Dinu Dizdareviću šoljom tokom žurke, zbog čega je on morao da napusti rijaliti ,,Zadruga 5".

MILJANA OTVORILA GLAVU ZADRUGARU: Dino Dizdarević napustio Zadrugu, glava mu u zavojima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Miljana Kulić poznata je kao zadrugarka koja vrlo povoljno razbija glave svojim cimerima. Tako se na njenoj listi pre nekoliko godina našao David Dragojević, a ove godine Dino Dizdarević. Očigledno da je Kulićeva slaba na momke kojima i ime i prezime počinje na slovo D. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dino Dizdarević i Miljana Kulić u svađi

 

Tokom sinoćne žurke, Kulićeva je šoljom razvalila Dizdareviću glavu, zbog čega je on morao hitno da napusti imanje, kako bi mu se rana koju je zadobio sanirala, ne bi li se izbegla mnogo veća komplikacija. Nakon što se vratio na imanje, obezbeđenje je moralo da prati zgodnog zadrugara, jer se nameračio na Miljanu da je isprovocira do tačke pucanja Dizdarević je provocirao prvo Miljanu da je njen bivši momak Lazar Čolić Zola u novoj i srećnoj vezi sa Nevenom, a potom joj je spomenuo majku Mariju Kulić

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dino Dizdarević i Miljana Kulić se svađaju

 

- Zola ti je sa Nevenom - provocirao je Dino.

- Ja nemam problem sa tim, nego kad mi neko mamu je*e u šupak - govorila je Miljana.

- Ja verujem da ću se ja svideti Mariji - nastavljao je zadrugar.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

08.12.2021 08:39

A zasto agresivna , bolesna , Miljana nije diskvalifikovana zbog povrede glave koju napravila Dinu ? Jel ' trebala da ga ubije ? Dino neka odmah tuzi i Miljanu i neka naplati stetu od nje zbog pretrpljenog fizickog i psihickog bola .Dokaze ima. Ako Produkcija ne kazni Miljanu, on neka tuzi i Produkciju , jer nije kaznila Miljanu za fizicku povredu i za psihicku bol koji pretrpeo a koju mu ona nanela , sto po Ugovoru najstroze kaznjivo. Ovo Miljani nije prvi put da nekog povredjuje. To je uradila Matoroj nanevsi joj mikrofonom povredu na licu, pa je ova imala i kopce . Ako se ona bude vadila na dijagnozu, tuziti onog gde prosla lekarski pregled da moze da bude rijaliti igrac medju 50 angazovanih.

Odgovori 14 1