NAZAPAMĆENI LOM U ZADRUZI! Dejan Dragojević SKOČIO na Stefana, Dalila BRANILA BIVŠEG MUŽA, a onda se UMEŠAO I CAR, OBEZBEĐENJE SPREČILO HAOS! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

08.12.2021

01:32

Tokom večerašnje žurke došlo je do neviđenog skandala između Dejana Dragojevića i Stefana Mihića, a onda su se umešali i Dalila i Filip Car.

NAZAPAMĆENI LOM U ZADRUZI! Dejan Dragojević SKOČIO na Stefana, Dalila BRANILA BIVŠEG MUŽA, a onda se UMEŠAO I CAR, OBEZBEĐENJE SPREČILO HAOS! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Potpuno neočekivano, tokom žurke, Stefan Mihić je krenuo da provocira i izaziva Dejana Dragojevića na fizički kontakt, jer je, navodno, on ukrao novac za žurku, a obezbeđenje je moralo da reaguje i razdvoji Dragojeviće od Mihića, s obzirom da se umešala Dalila i branila supruga:

- On je uzeo pare, zbog toga ja nemam da jedem! Ne može niko da dira pare, bre, na šta to liči. Klošari raspali! - vikao je Mihić.

- Nije vredan, Dejane, smiri se! - govorila je Dalila.

- Hajde, van svoje troje! - vikao je Car.

- Filipe, nemoj da se mešaš ti - govorila je Maja.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima:

Komentari (2)

Loading
Zana

08.12.2021 02:24

U kako muz slino zna da laje i hoce da se bije sa drugima, samo, ne zna nista da kaze zeni za preljubu. Tu je mutav i patetise. A zena manipulatorka malopre pravi dramaturgiju: histerise, lomi, ulicarskog recnika, posle 2 minuta, sa Matorom i Saletom u pusiinici , smirena, kao da se nista nije desilo. Nista odvratnije, prefrigranije i pokvarenije nema od ovog bracnog para. Evo, gde se muz slino trpa opet oko manipulatorke. O D V R A T N I MANIPULATORI

mina

08.12.2021 09:27

videli su svi ko su dragojevic i mujic smecari olosi i bagra