SEĆAM SE DALILINIH RANIH RADOVA: Maja Nikolić POPLJUVALA rijaliti učesnike, pa dodala: Rijaliti se pretvorio u DUHOVNU PROSTITUCIJU!

Autor:

Zadruga

07.12.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić se oglasila i oštro u svom stilu prokomentarisala aktuelna dešavanja u finalnoj sezoni Zadruge 5.

SEĆAM SE DALILINIH RANIH RADOVA: Maja Nikolić POPLJUVALA rijaliti učesnike, pa dodala: Rijaliti se pretvorio u DUHOVNU PROSTITUCIJU!

Foto: E-Stock, Republika/D. Milenković

Aktuelna peta sezona rijalitija Zadruga ostaće upamćena po ljubavnom brodolomu Dalile Dragojević, kojoj je pošlo za rukom da za nekoliko dana ostane i bez muža Dejana Dragojevića i bez ljubavnika Filipa Cara.

Bes koji Dalila usmerava prema bivšem suprugu Dejanu raste iz dana u dan, a Maja Nikolić, nekadašnja rijaliti učesnica, smatra da je to samo izraz nemoći sveže razvedene starlete iz Tuzle, budući da je shvatila da je ostala sama.

Maja ne krije da zdušno navija za Dejana i da se nada da će Dalilu stići pravda.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević prevarila supruga

Pomno pratim Zadrugu, ali moram da priznam da često gubim živce zbog svega šta se dešava. Šou se pretvorio u duhovnu prostituciju i tuče, a tako nije bilo ni kada sam ja bila učesnik - kaže na početku Maja, i dodaje da samo zbog bračnog para Dragojević prati rijaliti.

- Prvu sezonu sam gledala zbog Lune i Slobe, a sada zbog Dalile i Dejana. Njega mi je najviše žao jer je mlad i nezreo. Dalila ga je uzela pod svoje, ona ga je oblikovala kako je htela i upropastila ga - tvrdi pop pevačica, i dodaje da je od starta videla da je Dalilina i Filipova veza osuđena na propast.

- Odmah mi je bilo jasno da njih dvoje neće uspeti i da će Car da šutne Dalilu čim je izgustira. Ona je zla, bez imalo savesti je zgazila jedan život i napravila pakao Dejanu, a Car joj je sve vratio - priča Nikolićeva. Kako kaže, najveća žrtva Zadruge 5 nije Dalila, koja je ostala bez muža i ljubavnika, već Dejan.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević ostala bez supruga i ljubavnika

Želim mu pobedu, ali se plašim da će, ako Dalila nastavi da divlja, Dejan završiti u ludnici ili da će, ne daj Bože, razmišljati o samoubistvu. Dejanu je potrebna istinska, ljudska i prijateljska pomoć. Svaki drugi muškarac bi prebio Dalilu za sve šta je Dejanu priredila u Zadruzi. Umesto da se smiri, ona je sve luđa i luđa... Sećam se njenih ranih radova, a tek kada je upoznala Dejana počela je da izigrava sveticu - rekla je Maja na kraju razgovora za Alo!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ivana

07.12.2021 09:43

Zadruga postala Sodoma i Gomora. A obećavali zabavno - humorističku emisiju.

Odgovori 16 0
Vladica

07.12.2021 13:18

Rijaliti se pretvorio u duhovnu i fizičku prostituciju. Svaka ljubav se posebno plaća.