ZADRUGARI OSUDILI SALETA LUKSA: Treba OPROSTITI, ali ne treba se LIZATI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mihić i Lepi Mića su žestoko osudili Saleta Luksa nakon što se pomirio sa Dalilom Dragojević.

ZADRUGARI OSUDILI SALETA LUKSA: Treba OPROSTITI, ali ne treba se LIZATI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Zadruzi je počela emisija "Izbor potrčka", a među prvima je dobio reč Lepi Mića koji je rešio da prokomentariše pomirenje između ovonedeljnog vođe Saleta Luksa i Dalile Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- On je stavio Dalilu na čelo stoja, a jedno drugom svašta rekli. Oprostiti treba ali ne treba se lizati posle toga. Oni su lagali ako je ovakva situacija sada. A ja mislim da nisu lagali - rekao je Mića.

- Ja sam danas ćutao, imali su oni mnogo lepih trenutaka, desi se oni nekada polude, on zna da ti saspe salvu uvreda, a onda se izvinjava. Dalila je poznata po tome da lako prelazi preko nekih stvari - ubacio se Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sale Luks

 

- Mi kada smo se posvađali bilo mi je krivo, menjala je raspoloženja ja se izvinjavam njenoj porodici. Ja uvek imam razumevanja, rekla mi je da joj nisam prijatelj. Naravno da ću biti uz nju, ali ljudski je praštati, mi se ponašamo kao da se ništa nije desilo - ispričao je Sale Luks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Pitanje je koliko je to bilo iskreno, imao je okršaj sa Dejanom, to nije iskreno izvinjenje. Nije iskreno. Sledeća stvar koja se dešava situacija sa Viki, oprost nije iskren. Relacija sa Irmom i Dalilom je kao relacija sa njom i Luksom. Rečenica "ne trebaš mi više" - ta rečenica govori sve. On nije smeo da se zameri ljudima - pričao je Mihić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Mihić

 

- Luks ne sme da se zameri sa pojedinim ljudima. Ono što je danas nedostajalo je opisivanje karakternih osobina. Kada si ušao ovde pričao si da smo prijatelji. Za mene lično nisi nikakav prijatelj. Vreme će pokazati sve u vašim odnosima - završio je Mihić.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

06.12.2021 23:01

Sale je pod Dalilinim uticajem. Sigurno mu je ona signalizirala da odvoji Maju od Cara saljuci je u izolaciju ne bi li izbila ponovo emocija izmedju Maje i Janjusa. A onda je Car slobodan. Razmislice Dalila da li da se nabacuje Caru ponovo , ili da ga napada, vredja sa svojim coporom ( Irma, Sale ), kako bi mu se osvetila sto ju je on ostavio zbog Maje. Sale je glup da mi smislio ovo sa potrccima. Tako nesto moze da smisli ili zla, osvetoljubiva manipulatorka ili tata.