MILICINA MAJKA VAN SEBE: Postala je njegov ROB, imaću RAZGOVOR sa Mensurom u ČETIRI oka!

Autor: Republika

Zadruga

06.12.2021

20:58

Ana Veselinović, majka Milice Veselinović, rešila je da se oglasi povodom ćerkinog ponašanja.

MILICINA MAJKA VAN SEBE: Postala je njegov ROB, imaću RAZGOVOR sa Mensurom u ČETIRI oka!

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović proživljava pravi pakao od kada je ušla u Zadrugu. Na osudi je zadrugara, ali i javnosti zbog sve češćih sukoba sa dečkom Mensurom Ajdarpašićem. Ove svađe na nju loše utiču, pa zbog toga redovno ulazi u konflikte sa drugim zadrugarima.

twitter/printscreen/zadrugaofficial

Milica i Mensur

 

Njena majka Ana Veselinović oglasila se za Pink.rs i izjavila je da joj bude baš teško kada gleda svoju ćerku.

- Šta mi teško pada? Pa, ponašanje mog deteta, vidim da je pukla skroz... Popustila je sa živcima, uopšte joj nije lako. Nervozna je, napeta... Veujte mi da se jako brinem. Mislim da je do toga došlo jer nije znala ni gde, ni s kim u vezu ulazi. Iskreno, nije joj lako, ja to vidim i srce mi se cepa - zabrinuto priča Ana.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Veselinović, majka Milice Veselinović

 

Radi podsećanja, Milica je sinoć u intervjuu jecala zbog dečka Mensura Ajdarpašića. Naime, zadrugarka se požalila da joj Mensur ne da da se smeje, da gleda druge momke, a kada joj se neko obrati da gleda u pod.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović

 

Milica majka Ana je žestoko osudila ovo ponašanje i tvrdi da je Milica bila drugo dete kod kuće.

- Ono što joj radi Mensur je strašno, ja ne znam dokle će to ona više da trpi. Da ne sme da se nasmeje, pogleda... Ona je stvarno kod nas, kod kuće, skroz drugačija - opuštena, vedra, nasmejana, otvorena... Sa puno ambicija. A tamo, totalno drugačija. Ja ne znam ko ono može da trpi, onakvo Mensurovo ponašanje... Postala je Mensurov rob! I rob i robot. Ma, svašta bih mu rekla kada bih ga videla ili čula, ali to bih ostavila za u četiri oka.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading