HAOS U ZADRUZI: Dalila skočila na sto, PA SE ŽESTOKO POSVAĐALA sa Stefanom, PLJUŠTALE UVREDE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ovonedeljni vođa Sale Luks završio raspodelu budžeta došlo je do žestoke svađe između Dalile Dragojević i Stefana Mihića.

HAOS U ZADRUZI: Dalila skočila na sto, PA SE ŽESTOKO POSVAĐALA sa Stefanom, PLJUŠTALE UVREDE! (VIDEO)

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Ovonedeljni vođa je Saša Cvetković - Sale Luks je završio svoju podelu budžeta, svim zadrugarima je u lice rekao šta misli o njima i time napravio opštu pometnju među ukućanima. Reč je dao Stefanu Mihiću, po treći put!

- Sviđa mi se što si bio direktan ali nisi se bazirao na situacijama, nego na spuštanju. Od danas što ja imam, ja imam, što ti imaš ti imaš. Ja sam tebe lepo saslušao, nemaš poštovanja. Nisam te prekidao nikada. Uvek sam prema tebi pokazao poštovanje ali nikada zlopamtilo niti neku lošu nameru. Bar trideset puta sam ti dao jaknu. Meni u životu ne znači novac nego lepa reč. Ja sam u pravu za sve što kažem, nisi pokazao neke aspekte našeg prijateljstva. Upoznali smo se u karantinu. Ja sam veličina za tebe. Meni ove pare ne znače. Dalila ti je rekla da ćeš završiti u zatvoru i još mnogo ružnih stvari, ti pokazuješ kakva si osoba - pričao je Mihić.

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Kolega, kvalitet ni kvanititet - derala se Dalila.

- O Dalili mislim da si jako pogrešio, videćeš kroz vreme, zabiće ti nož u leđa, rekla ti je "ne trebaš mi više", a sad ti opet treba, a doći će vreme kada joj nećeš trebati opet. To je moje mišljenje, pogrešio si u odabiru sa njom - pričao je Stefan Mihić.

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Ti si za hospitalizaciju, direktno - ubacivala se Dalila.

- Sledeća stvar, Dalila Dragojević Mujić, slušaj me lažna devojko, imaš dvadeset osam godina, život ti nije mio, ja tebe ne vređam, možeš da pričao i da đuskaš - rekao je Mihić.

- Smaraš, niko neće da te sluša, smaraš, dosadan si - vikala je Dalila.

- Ti si za zološki vrt devojko, jadni su ti fazoni ti si rijaliti igračkica - drao se Mihić.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

06.12.2021 19:05

Ova provincijalka se sluzi svim i svacim. Opet se mnogo zanela, pa pustila jezicinu kojom bi opasala celu Zemljinu kuglu. Pokazala je da je dno dna u svakom pogledu. Ona NEMA PRAVO nikome nista da spocitava. Brnjicu joj staviti na usta da vise iz njih ne izlazi zlo ! I, neka je produkcija vise ne favorizuje. METLA za nju i njenog slinavka, koji celu ovu igru dogovorili. To sto je bila javno sa svalerom, to je dokaz da ona slinavka ne tretira ni kao krpu. Takva mu i treba ,jer on prelazi preko svega i hoce da joj oprasti n javnu prevaru. Dno od coveka i dno od zene , zasluzuju jedno drugo. Izazivaju gadjenje!

Hana

07.12.2021 17:37

Pa varala a je ji u braku.Dok je on od jutra do mraka fizikalisiao sa majtorima na izradnji ku e ona se k.esala sa Mirsadom iz TUzle. To je trajalo više meseci. Žena je promiskuitena da nema daje. Dostakla je dno. Mirsadza edije je izneo da poseduje jporno snimke njihovih akcija i da će to objaviti. Očekuje poziv za Zadrugu da sve javno iznese.Bosanski momci je zovu "bataljonka.Zog čega?Ona nikda nijej bila žena za ovog mladića. Suviše je mlad uleteo u brak sa ženom koja je prošla sito i rešeto.... Mrzi je cela Tuzla , kada su novinari otišli danaprae intervju, šokirai su se.... Užas!Izdala jej Dejana,Izdala je VERU.Ona se lečila već na neuropsihijatriji.Nije u vinklu.Nij Laza je neće pomoći, ne može da preboli Cara, Taj stres je pokrenuo njenu bolest ponovo.