NOVI ZNAK ODAO BIVŠE SUPRUŽNIKE: Dejan i Dalila na KORAK OD POMIRENJA, ipak će bivšoj OPROSTITI javnu prevaru i gnusne uvrede?! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević se danas našao na isto mestu kao i njegova bivša supruga Dalila, a pogledi koji su upućivali jedno drugom, otkrili su da između njih i dalje postoje varnice.

NOVI ZNAK ODAO BIVŠE SUPRUŽNIKE: Dejan i Dalila na KORAK OD POMIRENJA, ipak će bivšoj OPROSTITI javnu prevaru i gnusne uvrede?! (VIDEO)

Foto: printscreen

Dejan Dragojević je došao u pušionicu sa Tarom Simov, a tamo je sedela njegova bivća supruga Dalila Dragojević. Njih dvoje su prolili reku suza noćas tokom emisije Izbacivanje, ali jutros se ponašaju kao da se ništa nije desilo.

Foto: printscreen

Zadruga 5 najnovije vesti

Međutim, moglo se uočiti kada je Dejan seo preko puta Dalile da su povremeno bacali poglede jedno na drugo. Dejan je sinoć smogao snage i upitao Dalilu kako je, nakon čega su oboje zaplakali.

Kako će se nadalje odvijati situacija,između bivših supružnika ostaje da vidimo, ali sudeći po tome da su sve bliži, sasvim je neizvesno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zana

06.12.2021 15:51

Glumci oboje. Samo glupi nisu provalili njihov scenario i dogovor. Ali, u scenariu kojeg dogovorili nije bilo JAVNE preljube. Zato , muz SLINO jos uvek slini jer mu se zena zanela i javno spavala sa ljubavnikom. Ipak, zena mu je ljudska katastrofa , a on ljudska gnjida, SLINO, koji prelazi preko zenine JAVNE preljube, zarad plasmana, zarad honorara. Kakav je on lazov, sada sumnjam da ce se uopste pomiriti sa porodicom. A, u emisiji " pitanja novinara " , neka ga pitaju da li je promenio veru i ako jeste koji je razlog bio ? Ispada da je starija gdja Mujic govorila istinu : da ce se njih dvoje pomiriti, te, da je zet promenio veru. Dalilu iskreno sazaljevam jer ima muza nedoraslog, slinu, koji joj se "drzi za suknju" !