POČINJE DA SE ZAHUKTAVA: Izbačena zadrugarka imenovala NJEGA za vođu, a on će se osvetiti Dalili na NAJGORI mogući NAĆIN!

Autor: Republika

Zadruga

06.12.2021

14:50

Ovonedeljni vođa će biti Sale Luks, a s obzirom na to da je sa Dalilom na krv i nož, možemo predpostaviti da Dragojevićki i nije baš svejedno.

POČINJE DA SE ZAHUKTAVA: Izbačena zadrugarka imenovala NJEGA za vođu, a on će se osvetiti Dalili na NAJGORI mogući NAĆIN!

TV Pink, Pixabay

Lorna Partnemer je sinoć napustila velelepono imanje Zadruge. Ona je gostujući kod Dušice Jakovljević napisala pismo zadrugarima u kojem je imenovala novog vođu. Pismo je upravo stiglo u Belu kuću, i Anđela Đuričić je uzela da ga pročita:

PRINTSCREEN

Sale Luks je ovonedeljni vođa

Dragi zadrugari, jako sam srećna što sam izašla, ali falite mi. Vođa ove nedelje je Sale glumac, mogao biti,ali ove nedelje ćete uživati sa Saletom Luksom - glasilo je pismo.

Podsetimo, Dragojevićka i Sale Luks su bili u izvranrdnim odnosima, ali nakon nekog vremena, njihovo prijateljstvo je doživelo krah, te su ubvrzo postali ljutiti rivali. Zasigurno je da će sada, s obzirom na to da će imati moć u rukama, na neki način pomrsiti Dalili konce. Kako će se nadalje odvijati situacija, imzeđu ovih bivših prijatelja, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

06.12.2021 16:34

On ( Sale Luks ) , Irma , Matora su Dalilini potrcci, sluge.