MAJA PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI: Zadrugarka čekala da se kamere ugase, a Filip kada je čuo upao u TEŠKU PARANOJU, snimljen svaki detalj razgovora! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je priča da je Maja dobila bila samo priča za javnost jer se Marinkovićeva i dalje boji da je možda u blagoslovenom stanju, te se nakon što su se kamere izgasile, poverila Caru da i dalje postoji mogućnost da je u blaženom stanju.

MAJA PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI: Zadrugarka čekala da se kamere ugase, a Filip kada je čuo upao u TEŠKU PARANOJU, snimljen svaki detalj razgovora! (VIDEO)

Foto: Printskrin TV Pink

Maja Marinković je u centru pažnje poslednjih dana zbog potencijalne trudnoće u rijalitiju Zadruga 5. Još veća drama dešava se jer mnogi učesnici spekulišu ko bi mogao boto potencijalni tata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car veza

Međutim, Maja je nedavno imala ciklus, pa je pričao trudnoći zaustavljena. Ipak, izgleda da je to bila samo priča za javnost jer se Marinkovićeva i dalje boji da je možda u blagoslovenom stanju.

 

 

Ona je sinoć legla u krevet sa FIlipom i počela da broji dane, koliko joj "kasni". Na Filipovu konstataciju koju su svi znali da je "dobila" Maja je zabrinuto rekla "pa stalo mi je" što može biti signal lažne menstruacije koja se neretko dešava prilikom trudnoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading