USKORO STIŽE PRINOVA!? Anja i Cvele na korak od RODITELJSTVA, pa priznali: VEŽBAMO ZA BEBU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele, prošli su kroz burnu vezu, ali su uspeli i nakon rijalitija da ostanu skupa, te su sada za portal Republika.rs i o mogu'em roditeljstvu.

USKORO STIŽE PRINOVA!? Anja i Cvele na korak od RODITELJSTVA, pa priznali: VEŽBAMO ZA BEBU! (VIDEO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Anja Todorović i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele, prošli su kroz burnu vezu, te i nakon raskida, ali i pomirenja po izlasku iz "Zadruge" uspeli su da održe svoj odnos.

Kako su pričali tokom učešća, Anjini roditelji nisu podržavali njenu vezu sa Jovanom, ali to je nije sprečilo da bude sa njim, te su oni nakon učešća nastavili snažno da grade i jačaju vezu. Ovaj rijaliti par je čak dobio i pojačanje, kada su doneli važnu odluku da udome kuče, a kako su naveli to im je i priprema za prinovu:

Foto: printscreen

Anja i Cvele udomili kuče

- Mi smo udomili dva kučeta. Sa kučetom vežbamo za bebu (smeh). Nadamo se da će doći i do toga, trenutno radimo na karijeri, ali uskoro se nadamo i da ćemo se ostvariti u toj ulozi, ali naravno sve u svoje vreme, prosto ne žurimo, kada su te stvari u pitanju. Anja uskoro izbacuje pesmu i to je glavni fokus. Potrebno je da stanemo na na noge, a onda ćemo lako - bili su iskreni Anja i Cvele u svom izlaganju za portal Republika.rs. 

Šta su sve Anja i Cvele otkrili u razgovoru sa novinarima portala Republika.rs i kojih tema su se još dotakli, možete pogledati u prilogu iznad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vlada

06.12.2021 11:44

Samo DNK može da pokaže i ko je otac dokaže.

Nada

07.12.2021 10:53

Ne razumem ovog Cveleta - lep dečko i dobar, što se zakačio za ovu skraćenu i ružnu devojku, agresivnu i bezobraznu! Nadrljao je sa njom i, po meni, treba što pre da je šutne (preboleće)!