MILJANA KULIĆ NA IVICI NERVNOG RASTROJSTVA: Zadrugarku potpuno slomila Zolina veza sa Nevenom, proživljava pakao, GUŠI SE OD BOLA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije očekivalu ovakvu izdaju od Zole za koga se toliko borila i išla protiv svih, te je sinoć otvorila dušu i priznala da joj ovo sve jako teško pada.

MILJANA KULIĆ NA IVICI NERVNOG RASTROJSTVA: Zadrugarku potpuno slomila Zolina veza sa Nevenom, proživljava pakao, GUŠI SE OD BOLA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola stavio je tačku na dugogodišnju vezu sa Miljanom Kulić i upustio se u romansu sa Nevenom Savić, sve to uticalo je na Miljanino psihičko stanje, koje je već bilo narušeno zbog nezdrave veze sa ovim kontroverznim zadrugarom. O svemu tome Miljana je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem:

Foto: printscreen

Miljana Kulić slomljena od bola

- Sumnjala sam u sve, to me je uništavalo tri godine, borila sam se i napolju i ovde. U šoku sam, ne mogu da verujem da je to uradio, ispostavilo se da su svi bili u pravu, da me nikada nije ni voleo. Pitam se zašto nisam zaslužila da me neko voli, išla sam protiv celog sveta zbog njega. Juče sam imala konflikt sa Carem, udario me je kantom, a on je stajao pored šporeta, nije mrdnuo. Ne mogu da verujem da takvih ljudi ima na svetu. U nedelju se kune da me voli, da ne treba da sumnjam, ja sam samo želela da potvrdim sve - govorila je Miljana.

Kako li će se nadalje odvijati situacija između ovog ljubavnog trougla ostaje da vidimo, ali sudeći po tome da se Zola ne odvaja od nove rijaliti ljubavi, sasvim je neizvesno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

06.12.2021 09:38

Micite tu lazljivu, agresivnu, opterecenu budaletinu.