DŽABE JOJ KROKODILSKE SUZE! Oglasila se Dejanova majka i javno ISPROZIVALA Dalilu! MANIPULATOR NEVIĐEN, UŽAS! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

06.12.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević objavila je na Instagramu Dalilinu sliku kako plače i nijeje štedela.

DŽABE JOJ KROKODILSKE SUZE! Oglasila se Dejanova majka i javno ISPROZIVALA Dalilu! MANIPULATOR NEVIĐEN, UŽAS! (FOTO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Dejan Dragojević i njegova bivša supruga, Dalila Dragojević, svakodnevno ulaze u sukobe iako je njihov brak zvanično završen.

Sinoć je Dejan prišao Dalili dok je sedela ispred rehabilitacije i izazvao njene suze samo jednim pitanjem, a to je "Kako si?". 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

Zadrugarka je jecala na sav glas, a Dragojević je plakao pored nje. Da li je Dalila prolila gorke suze zbog Filipa Cara ili se pokajala zbog svega što što je učinila Dejanu to samo ona zna.

Nakon toga Dejanova majka, Biljana Dragojević, objavila je na svom Instagram nalogu Dalilinu fotografiju kako plače uz vrlo oštar opis iste.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Ova objava izazvala je veliki broj komentara od mnogobrojnih ljudi koji su uz Dejana i pružaju mu podršku, a Biljana je na jedan od njih i odgovorila.

Foto: Instagram.com/biljana.dragojevic.bd

Dalila Dragojević

 

Džabe joj krokodilske manipulatorske nevidljive suze, pametan je Deki neće on pokleknuti 100% - glasio je komentar jedne od Dejanovih fan grupa.

Nadam se da će shvatiti koliko ona manipuliše, a plače za Carem očigledno, a za njega je baš boli... - napisala je Biljana.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

06.12.2021 09:29

Dalila je nevidjeni manipulator. Nijedan zreo muskarac je ne bi je pozeleo za zenu. Ocigledno je da ona place za Carom, jer, zaboga, zena umislila da je niko ne moze ostaviti zato sto je ribetina. Dejana nije pogledala , prolazila pored njega kao da je smrdljiv sir. A sto se tice Dejana, on je jedan uplaseni , nezreli slinavko koji i posle 2 meseca slini za zenom koja mu javno nabila rogove, pred milionskim gledalistem. Kako ga nije sramota da toliko slini? Nema ni malo dostojanstva. I dalje zivi u laznoj proslosti, a plasi se sadasnjosti , buducnosti. Takvog slinavka nijedna zena ne bi pozelela da ima za muza!

Odgovori 20 3
Zoka

06.12.2021 12:42

Ljigavac....još uvek ne jede svinjetinu i ne pije alkohol...drži se dogovora...zbog "pomirenja"