TO JE MAJINA NEMOĆ, TREBA JOJ VIŠE SAMOPUZDANJA: Dragana Mitar prokomentarisala ponašanje Marinkovićeve, a onda progovorila o PRINOVI!

Autor: Republika

Zadruga

05.12.2021

12:39

Bivša zadrugarka Dragana Mitar sinoć je prisustvovala otvaranju gradskog kluba kao i mnogobrojne javne ličnosti.

TO JE MAJINA NEMOĆ, TREBA JOJ VIŠE SAMOPUZDANJA: Dragana Mitar prokomentarisala ponašanje Marinkovićeve, a onda progovorila o PRINOVI!

Foto: republika.rs

Ekipa portala Republika.rs ispratila je sinoćnji događaj i razgovarala sa Draganom Mitar.

Na samom početku razgovora Dragana nam je otkrila da li često izlazi:

- Ovo je iskreno jako retko, ja se ne sećam kada sam poslednji put izašla, ali eto malo za svoju dušu - rekla je Dragana, a ona otkrila gde je Edis Fetić.

 

 

- Edo je u Pazaru, tamo je kući sa klincima, bio je cele nedelje ovde, mi se malo razdvajamo pa smo zajedno - rekla nam je Dragana, a onda otkrila kako sada sve funkciniše između njih:

- Lepo, mi se medijski neeksponiramo, nema nekih specijalnih dešavanja, ja se fokusiram na Jocu, počela je škola i ne pamtim kada sam poslednji put izašla.

Dragana je prokomentarisala i ljubavi cetvorougao koji trese Baklan Maju Marinković, Filipa Cara, Dalili i Dejana Dragojevića.

Foto: republika.rs

Dragana Mitar

 

- Ništa mi se to ne sviđa iskreno, ja koja sam prošla kroz taj rijaliti i sve to, možda mi je i trebalo to ludovanje kako bi me sve to prošlo, sad je sve to iza mene kao da sam sad neka nova ja koja nema veze sa tim stvarima. Što se tiče braka Dalile i Dejana trebala je da se razvede, da ostane sama to bi mogla da gura do kraja rijalitija, a sve, to je neki strah od ostavljanja. 

A kako se Dragana i Maja Marinković druže privatno, ona je prokomentarisala njeno ponašanje u Zadruzi.

- Znaš kako, to je neka njena nemoć, ne znam zašto nema malo više samopozdanja mislim da nema potrebe sa tim, ako će neko da te ostavi poželiš mu srećan put, nema potrebe nikoga držati na silu.

Foto: republika.rs

Dragana Mitar

 

Za sam kraj Dragana je otkrila da li je spremna za novu bebu:

- Znaš kako sad sam dobila kuče(ženkicu) to je kao da imam ćerkicu - rekla je Dragana kroz osmeh, a onda dodala:

- Ja sam uvek raspoložena i volela bih da imam troje dece.

Šta je Dragana Mitar još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Komentari (1)

Loading
Stefa

05.12.2021 13:15

Kada nemoralna radodajka drži pridike o moralu.