KUPILI SMO KUĆU NA KOSMAJU! Maja i Alen progovorili o RODITELJSTVU, pa otkrili šta im je donelo učešće u Zadruzi! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

05.12.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen i Maja Hadrović progovorili koliko su uzbuđeni zbog prinove.

KUPILI SMO KUĆU NA KOSMAJU! Maja i Alen progovorili o RODITELJSTVU, pa otkrili šta im je donelo učešće u Zadruzi! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Republika

Alen Hadrović i njegova supruga Maja, koji su stupili u vezu tokom svog učešća u "Zadruzi 4" jedan su od retkih parova koji je opstao nakon izlaska iz rijalitija.

Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, oni su svoju vezu krunisali brakom, a uskoro očekuju prinovu.

Njih dvoje su bili jedni od mnogih koji su sinoć bili na otvaranju novog Beogradskog kluba, a ekipa portala Republika.rs bila je tamo da isprati sva dešavanja.

Foto: youtube.com/Republika

Alen i Maja Hadrović

Ni to što je u devetom mesecu trudnoće Maji nije smetalo da se lepo provede sa Alenom. Bivša zadrugarka je istakla da se savršeno oseća bez obzira što je ostalo još malo do samog porođa.

Hadrovići su pričali o roditeljstvu, Zadruzi i šta im je sve donelo učešće u istoj.

Na pitanje ko će biti strožiji, ona ili Alen, Maja je iskreno odgovorila:

Foto: youtube.com/Republika

Alen i Maja Hadrović

- Sudaramo se što se tiče toga. U trenutku kad sam ja stroga on je popustljiv. On je dosta emotivan i uvek popusti, ali ja ne baš. Mislim da ću ja biti strožija.

Alen je otkrio da mu ne pada teško buduća uloga oca.

- Stvarno mi prija ova uloga i oko nje što se brinem i oko našeg Akija, i Vuka koji dolazi. Jedva čekam da se ostvarim u ulozi oca, iako negde već jesam uz njenog sina - rekao je Hadrović.

Foto: youtube.com/Republika

Alen i Maja Hadrović

S obzirom da su jedan od retkih parova koji su ostali zajedno posle "Zadruge" i postaju roditelji, na sve to gledaju kao na dobitak.

- To je veliki dobitak, ali rijaliti kao rijaliti ne mogu više da smislim. To je kao čistilište u koje si došao da bi stigao do lepih stvari - ispričao je Alen i otkrio kakvi su im poslovni planovi:

- Juče smo kupili veliku kuću na Kosmaju, pravimo spa centar sa bazenom i to ćemo da iznajmljujemo. Sve se to iz rijalitija izrodilo.

Priznali su da su jako uzbuđeni zbog prinove i da ima malo straha sa Alenove strane, a Maja je potpuno spremna za porođaj koji će biti prirodnim putem.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

05.12.2021 11:48

Ovaj kao da nikada devojku nije poljubio.

Odgovori 13 2
Duksi

05.12.2021 13:40

Zavela ga prosta Maja do jaja.

Odgovori 11 2