MARIJI KULIĆ POZLILO U NIŠU, DOLAZILA HITNA POMOĆ: Nije mogla da SE SMIRI nakon Miljaninih JEZIVIH SCENA!

Autor:

Zadruga

05.12.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić, majka učesnice Zadruge Miljane Kulić koja je pre nekoliko dana doživela nervni slom, nedavno se onesvestila u porodičnoj kući u Nišu.

MARIJI KULIĆ POZLILO U NIŠU, DOLAZILA HITNA POMOĆ: Nije mogla da SE SMIRI nakon Miljaninih JEZIVIH SCENA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, prva komšinica porodice Kulić tvrdi da Marija više ne može da podnese ćerkino ponašanje u Zadruzi, te da se loše oseća zbog toga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Marija nije više mogla da gleda ćerku pred kamerama i njeno ponašanje. Slošilo joj se kada je videla da je Miljana ridala u Zadruzi nakon što ju je Zola prevario - ispričala je komšinica.

- Videla sam kako je Hitna pomoć odvozi, toliko mi je žao žene da ne mogu da vam opišem. Vidi se da joj nimalo nije bilo dobro, najgore od svega što joj se stanje pogoršalo i zbog bolesti s kojom se bori. Nakon nekoliko sati su je pustili iz Hitne i vidim da je sada u normalnom stanju - izjavila je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

05.12.2021 09:48

Zasto mama dozivljava nervne slomove ? Ona odlicno zna kakva joj cerka, kojeg je zdravstvenog stanja , a godinama joj dozvoljava da ulazi u rijaliti, da im zaradjuje pare, namesto da ju je odvela na lecenje . Kcerka moze da zaradjuje pare radeci neki posao kojeg i ranije radila van rijalitija. Ali, slatke im pare iz rijalitija. Treba platiti plasticne operacije, nokte, obrve, nadogradnje....sebi i ostalima.

Odgovori 27 1
andrija

05.12.2021 14:01

Sto saljes cerku da ti na ovaj nacin zaradjuje novac. Potrosile ste veliki novac sto ste do sada zaradile na garderobi i uljepsavanju.

Odgovori 13 0
Draganica

06.12.2021 12:37

Sram te bilo Marija pijanduro i neradnice iskoriscavate bolesnu Miljanu godinama i cekali ste da vam ona napravi kucu i ulaze za operacije a ti si se samo kotila,pijancila i zivela od socijale. Umukni djubretaro!!!