DEJAN DRAGOJEVIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU PORODICI: A onda UNIŠTIO rečima Filipa Cara i Dalilu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.12.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" Dejan Dragojević poslao je poruku porodici.

DEJAN DRAGOJEVIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU PORODICI: A onda UNIŠTIO rečima Filipa Cara i Dalilu!  (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je tokom emisije ustao i stavio svima do znanja da vrlo dobro razume čitavu situaciju u kojoj se našao zbog Dalile Dragojević i Filipa Cara.

On je trezveno uspeo da zapuši usta i njoj i njemu a na taj način je psolao jasnu poruku svojoj porodici da će razumno da se ponaša i da neće dozvoliti da ga bivša žena manipuliše njime.    

- Ja hoću da se isklučim iz ovog odnosa, izgovori neke stvari koje su čudne. Pamti Filipa u fazi muvanja, a zameri meni kada se setim nešto naše. Čolak je nju odveo krišom i dao joj neku tajnu. Ono što sam ja govorio i što sam rekao je sve moguće između. Mislim da nisam glup i ono što je Filip rekao da poredi odnos, to je stvarno nenormalno. A usput me je i lagala - pričao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Najavila je da prekida svaku komunikaciju sa tobom - rekao je Novinar.

- I treba, neka batali mene, ne treba da obraća pažnju na mene. Ona sa mnom nije imala nikakav kontakt. Kroz izlaganja demantuje samu sebe u svakom segmentu. Ja nisam dobro, sinoć mi je bilo jako teško, vraća mi se sve i ne bih želeo ničiju facu na tv-u - ispričao je Dejan.

- Ja kada sam pričala te stvari bilo je da lažem - ubacila se Dalila.

- Ti kada si odlučila da se petljaš. Što se tiče nekih stvari, ja sam govorio da ne mogu da vidim budućnost bez nje. Ja kao osoba sa kojom sam živeo je napravila najgoru moguću stvar. Moja lična karta je bila kod nje. Ja sam navikao da je sve kod nje, ostao sam posle prevare u onom odnosu u kom sam bio. Rekao sam da se plašim da se isključim iz svega. Ja ću komentarisati svaki njenu reč kada bude vreme za to. Ona njemu da krenu za ogrebotine, a mene ne pita kako sam. Ja bih ispao pi*ka da sam otišao u izolaciju onda. Neka budam ja "nisam ti ja Dejan". Moje reči niko neće omalovažavati, neki odnosi moraju da se razgraniče - ispričao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Ja imam pravo da se ponašam kako hoću, kada se sve to desi, ja kada ustanem da odgovaram na te reči, smatram sebe hiljadu koraka napred. Smatram da ne treba da dajem komentar, jer mi onda bude krivo. Kada je Miljana polila nju, meni je bilo žao. U tom trenutku mi je prošlo svašta kroz glavu. Ja da sam u tom trenutku presudio i rekao da se radi to i to. Ona je rekla da je bolje što se ova zaljubljenost desila sada, Rekla je da je naša zaljubljenost bila vazduh, ali kada je on rekao ja nju smatram svojom devojkom, a još nisu bili u vezi - pričao je Dejan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

05.12.2021 11:27

Dejan treba da "preseče" i da je zaboravi kao da ne postoji. Treba da se opredeli za neku devojku da mu vida rane.

Odgovori 20 3
Nele

07.12.2021 07:50

Dejane idi kod psihijatra cim izades ,koga bre da ti bude zao ja bih je zapalio i odrobijao...