OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Dejanov postupak će vas ZGROZITI - kad se sazna za ovo sledi HAOS EPSKIH RAZMERA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

05.12.2021

09:02

Dejan Dragojević uradio nešto čemu se niko nije nadao, Đedoviću neće biti svejedno kad sazna.

OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Dejanov postupak će vas ZGROZITI - kad se sazna za ovo sledi HAOS EPSKIH RAZMERA! (VIDEO)

printscreen

Dejan Dragojević, koji već duže vreme prolazi kroz teško razdoblje zbog prevare i razvoda sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević,našao je utehu u Marko Đedoviću i Sandri Rešić.

youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Marko Đedović

Iako je opšte poznato da je Đedović oštar na jeziku i da uvek kaže ono što misli dopalo se to drugima ili ne, pre nekoliko dana je naglasio kako je Dejan loš prijatelj, sin i brat.

Očigledno je da Dragojević nije zaboravio ono što je Marko izgovorio, pa je rešio da mu se osveti. Dejan je uradio nešto čemu se niko nije nadao.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Iako je u dobrim odnosima sa Đedovićem i provode skoro svaki trenutak zajedno, njegov postupak je zapanjujuć.

tiktok.com/printscreen

Dejan Dragojević

Naime, Dejan je uzeo picu i pljunuo na nju, a potom je odneo Marku. Ako zadrugar sazna za ovo verujemo da će u Beloj kući nastati još jedan haos.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Zana

05.12.2021 10:04

Mali osvetoljubivi slinavko. Slinavko, shvati da te nece zenturaca koja te javno napravila rogonjom. Namesto da je otpises , ti je jos uvek zalis i trazis da lepog Mice da je zastiti. Svasta ! Toj jezicari ne treba zastita, a ti PRESTANI da se femkas ! Ako Djedovic i Sandra saznaju sta je uradio krisom ( pljunuo na picu ) , pa ga napuste , Slinavko ce puci kao oblanda. I treba, jer ne zna da ceni sta su prijatelji sve uradili za njega. A to sto je Djefovic rekao za njega, rekao je istinu. To sto njega istina boli to je njegov problem u glavi , i, zbog istine koju ne prihvata ne bi trebao da bude osvetoljubiv !

Js

05.12.2021 11:22

Ako pogledate bolje prazna je kutija, ima cedulja, nema pice, ne izmisljate, decko je skroz ok

Aurora12

05.12.2021 16:58

To je Dudlina satanska skola. Ispran mozak ovaj ne moze nikada da dodje k sebi. A sto se tice Djedovica zasluzio je i gore. Ne samo zbog njega, vec zbog njegovih ljigavih dvostrukih arsina.