DALILA PROGOVORILA O ODNOSU SA STEFANOM KARIĆEM! FIlip Car poludeo kada je čuo njene reči: ON JE BIO UNIŠTAVAČ NAŠEG ODNOSA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.12.2021

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije Dalila Dragojević je ušla u sukob sa Filipom Carom.

DALILA PROGOVORILA O ODNOSU SA STEFANOM KARIĆEM! FIlip Car poludeo kada je čuo njene reči: ON JE BIO UNIŠTAVAČ NAŠEG ODNOSA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Počela je emisija "Pitanja novinara", a Darko Tanasijević je postavio pitanje Dalili Dragojević u vezi Stefana Karića, i time je izazvao novu svađu nje i bivšeg dečka Filipa Cara.

- Da li je istina tvrdnja Lepog Miće koji kaže da sve što Filip tebi radi poslednjih dana, radi isključivo jer ne može da podense jer si dobra i bliska sa Stefanom Karić i jer sediš pored njega? Ako je to tako, zašto Filipu smeta karić u odnosu sa tobom, ako ti njega ne interesuješ i završio je sa tobom? - pitao je Darko Tanasijević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević objašnjava

 

- To treba da pitate njega. Stefan je neko sa kim sam se u trećoj sezoni družila, a ispalo je tako kako je ispalo. Ništa nije bilo osim pevanja i sa Đedovićem što smo se sprdali. Stefan je neko ko je zauzet. Ja nikad nisam izgovorila da mi se Stefan sviđa - govorila je Dalila.

- Meni je Marko rekao da si ti njemu lično rekla da ti se sviđa - ubacio se Car.

- Sve i da je tako, kakve veze ima sa tobom? Stefana ograđujem od cele priče. Momak nema komunikaciju u smislu u kom misli da imamo - dodala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Rekla si da kad god imaš lomove da ti znače Stefnovi saveti, jer te dobro posavetuje i da se ispostavi da bude kako on kaže. Bilo je sumnje i osnova da se nagađa da li postoje emocije, ali nikad nisi rekla da ti se sviđa. Što Filipu i dalje smeta tvoj i Stefanov odnos? - nastavio je Darko Tanasijević.

-Kad je bila sa mnom u odnosu on je bio uništavač našeg odnosa, cititam njene reči. nema veze, tu se meni stvarala averzija. Znam ovaj govor, kako ona dejstuje na mozak ljudima oko sebe, samo nisam pod palicom manipulacije. Meni to nije zasmetalo, samo sam rekao da sam uvek u pravu, kao što sam bio za Osmakčića. Ona je davala tome na značaju - ponovo se ubacio Car.

-Čovek je imao sa mnom jednu svađu, predstavljao kao da su bile svaki dan. Imali smo samo jedan lom - odbrusila je Dalia.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

 

- Ja sam njoj rekao da ću da nabrojim 20 muškaraca sa kojima može da ima komunikaciju, a ona je baš htela da flertuje sa Markom, da vređa Dejana... Tražio sam tri stvari, a te tri stvari nisam dobio - nastavio je Filip.

- Stefan je neko ko je bio najaktivniji u toj priči, čak sam i Stefanu rekla da nije moguće da on ima najveću potrebu da ustane i komentariše. Ja sam njega poštovala i neko je čije mišljenje poštujem. Nije on mene vređao, ali kako je karakterisao vezu, mene je vređalo. Naši razgovori nisu sa strane, odvija se sve za stolom. On meni kaže kako treba ili ga ja pitam šta bi on uradio ili me smao pogleda i ja znam na koji način bih trebala da odgovorim. Bio je u pravu, moje su greške bila prema Dejanu, ispostavilo se da veza u koju sam uplovila nema budnućnost. On meni ne da da kažem kako treba dok sam mirne glave. Stefan smeta u par stiuacija, svkaom smeta. On je takav kakav jeste. Izvinjavam se i Osmanu, ako sam ga uvredila. On i Stefan su bili u pravu za sve, ja sam se branila. Sad ne moram da se branim, mogu da se družim. Samo da se izborim da se vratim na put, kao što mi Stefan kaže da gledam sebe. Veliki prijatelji što vole Stefana plaše se da njegova veza ne bude ugrožena - objašnjavala je ona.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zana

04.12.2021 22:42

Mahalusa iz vukojebine zeli da nametne da je ona pametna, da je najlepsa, da je najelokvetnija... Svasta! Ona nema veze sa elokventnoscu. Prica o prizemnim temama nadvikujuci se i upadajuci u rec drugima. Prepucavanje je je moto zivota osoba iz sredine iz koje dolazi. . Pored nje, setimo se prepucavanja koje imale Maca, Ermina, , Zerina, Irma... Boze sacuvaj ! Da je Dalila privilegovana , jeste, radi sta hoce, a dali joj copor da je stiti: Irma, Matora, glupi Sale, hepo kocka lepi Mica... Gledam je veceras. Kao pukla, a svadja se sa Carem. Ima jezicinu kojom bi opasala zemljinu kuglu. U pravu je Car. Dobio sta je hteo i sutnuo je kao krpu. Tako je i spustio na zemlju i spustio njenu nosinu kojom para nebo. Sta je od njega trazila, to je i dobila. Pritom, ne pokazuje ni malo empatije prema muzu, njenoj i njegovoj porodici dok je sa ljubavnikom "visila na plafonu" Odakle Dalili informacije sta je Osman rekao napolju, sta njena majka pise po drustveni mrezama, te, da babo ne daje vise izjave? Nenormalno je koliko je ova zla, jeziva zenturaca, primitivnog recnika , s v a d j a l i c a, manipulator ...favorizovana . P f u j !

Odgovori 16 3
Zana

05.12.2021 00:25

Darko uopste nije korektan. Kada obavlja intervju sa zadrugarimau sisu i oni mu iznesu svoje misljenje na njegovo pitanje , nije onda korektno da " kod pitanja novinara " , on javno citira , otkrije , sta su mu pojedini zadrugari rekli. Osim toga, i on forsira i Dalilu i Maju. Obzirom da je Darko uposlenik Produkcije, sve nam je jasno koja se prica forsira.

Prolaznik

05.12.2021 11:00

Ko je ova turska kurva?