CARA JURI INTERPOL! Prebio mladića u Beogradu, a nedavno tukao i bivšu devojku: ČEKA GA ZATVOR!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.12.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car priznao je da ima problem sa zakonom napolju i da ga juri Interpol.

CARA JURI INTERPOL! Prebio mladića u Beogradu, a nedavno tukao i bivšu devojku: ČEKA GA ZATVOR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Filipa Cara juri Interpol zbog toga što je prebio dečka u Beogradu, što je sam otkrio u razgovoru s Majom Marinković. Iako već ima problema sa zakonom zbog kojih ne sme u Hrvatsku jer mu i tamo preti zatvor, zadrugar je ozbiljno zaglibio, pa mu više ni rijaliti nije sigurna kuća pošto ga i tamo traži međunarodna policija. Nakon što ga je Maja Marinković unakazila ogrebotinama po faci Car je otkrio da ga je ona tukla i napolju, a zatim je u razgovoru s njom pomenuo incident koji mu zadaje ozbiljne probleme. Naime, prema njegovim rečima, Hrvata juri Interpol zbog toga što je prebio dečka u Srbiji.

Republika

Foto: Republika

 

 

Car tukao bivšu devojku i njenog oca

Car je pre četiri godine bio nasilan i prema bivšoj devojci, ali i njenom ocu. On je, navodno, bio u njenoj kući kada ju je napao zbog poruka koje je dobijala, nakon čega je u sobu ušao njen otac. Car je napao i njega, posle čega je pozvana policija.

- Pre nego što je došlo do batinanja mesecima je ljubomorisao i govorio da sumnja da ga vara. To nije bilo tačno, ali je bio ubeđen da nešto skriva. Ta devojka se godinama bavila manekenstvom, baš je atraktivna, pa je jasno zašto je Car sumnjao da se dopisuje s drugim muškarcima - ispričao je jednom prilikom Filipov prijatelj.

- Ti znaš koje ja probleme imam, a ti se zajebavaš - podsetio je Filip Maju na svoje ponašanje dok su bili van rijalitija.

- Koje - čudila se Marinkovićeva.

- Pa imam probleme - povisio je ton Hrvat.

- Za šta - kao pala s Marsa, nastavila je Maja s potpitanjima.

- Tebi ako nisu problemi to što ja imam, onda super - iznervirao se Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car o problemima sa sudovima

- O čemu pričamo sada - zadrugarka i dalje nije mogla da se seti na šta on aludira.

- Ženo, o čemu pričamo, ja sam tešku telesnu ozledu imao pre mesec dana ovde - ispalio je zadrugar ko iz topa.

- To znam, OK. To je jasno. Je li te terao neko da udaraš dečka - kao da se odjednom probudila i setila.

- Ženo, Interpol mi šalje papire ovde zbog sudova mojih, ženo jesi ti bolesna - urlao je Filip.

- To je zato što si ti problem. Problem! Životni problem. Smej se, smej, kad izađeš, iza vrata - vikala je Marinkovićeva za njim dok je Car napuštao prostoriju u kojoj su se raspravljali.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i FIlip Car svađa

Tragom ovih informacija došli smo do saznanja da međunarodna policija traga za zadrugarom zbog toga što je nokautirao dečka u Beogradu.

- Pre skoro dva meseca Filip Car je ozbiljno povredio Ademira Peleša, koji je napustio rijaliti da bi mu bila ukazana lekarska pomoć. On je završio na operacionom stolu jer mu je nakon udarca Hrvata navodno pukla vilica. Podneo je prijavu protiv Cara, koji više ne može da napusti Srbiju, dok se ne odazove sudu. Filip se trenutno skriva u rijalitiju, koji mu je kao neka sigurna kuća, ali pre ili kasnije moraće da izađe pred lice pravde - otkrio je izvor blizak zadrugarima.

 

Dejan osedeo preko noći

Majka Dejana Dragojevića objavila je potresnu poruku u kojoj je javnosti otkrila da je njen sin preko noći osedeo.

- Mamina velika beba, moja mica, kako sam ga zvala uvek, da li je moguće da ga je stres doveo do toga da osedi za jedno veče?! Skoro pet godina ne mogu nazvati braka, nego sekte, liči na to, ga je upravo dovelo do stanja u kom se trenutno nalazi. Mamine ruke će izlečiti sav njegov bol i mamine suze će sprati svu nečistoću kojom je isprljan svih ovih skoro pet godina - napisala je Biljana i dodala emotikon srca.

Inače, očito da se Dragojević i šiša do glave da bi skrenuo pažnju sa sedih.

Ove navode potvrdio nam je i bivši zadrugar koji je morao da napusti rijaliti zbog teške fizičke povrede.

Republika

Foto: republika.rs

Ademir Peleš tužio Filipa Cara

- Jeste, tačno je da sam ga prijavio, odnosno, bolnica u Beogradu je izvršila prijavu u policiji i kada je došla policija, išao sam da dam izjavu. Mada, sudeći po njegovom ponašanju, sumnjam da sam ja jedini. Vrlo je moguće da je još nekog u Beogradu na tako neki kvaran način, kao meni, naneo teške telesne povrede u tim stanjima kad se odvali od alkohola. Znam da ni u Hrvatsku ne može jer bi tamo morao da leži u zatvoru zbog njegovih prestupa odranije. Glumio je kriminalca i uličnog momka. On je krio kod njega neku dvojicu što ih je policija tražila. Čuo sam od nekih ljudi da u Beogradu nije smeo živ da se čuje, bio je mala maca, ali je u Hrvatskoj glumio mafijaša - ispričao je Pele za Srpski telegraf i portal Republika.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lj

04.12.2021 22:52

Auuuu, policija nigde ne može da ga nadje! Gde li je?

Odgovori 17 0
Stefa

05.12.2021 12:47

Traži se Filip Car. Ko ga vidi neka javi. Sledi nagrada.