SA BEBOM NIJE BILO SVE U REDU! Drugarica Maje Marinković otkrila detalje trudnoće i abortusa: SAMA JE PROŠLA KROZ PAKAO!

Autor: Republika

Zadruga

04.12.2021

19:38

Maja Marinković prekinula je trudnoću u drugom mesecu, a kako se navodilo trudna je bila sa Markom Janjuševićem Janjušem. Sada se oglasila njena drugarica i otkrila sve detalje abortusa.

SA BEBOM NIJE BILO SVE U REDU! Drugarica Maje Marinković otkrila detalje trudnoće i abortusa: SAMA JE PROŠLA KROZ PAKAO!

TV Pink/printscreen

Jedna od gorućih tema još od završetka četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'', jeste trudnoća Maje Marinković sa tadašnjim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem, a o abortusu koji je imala se govori još uvek. 

Republika.rs

Maja Marinković abortirala

Naime, nakon izlaska iz ''Zadruga 4'', Maja je u drugom mesecu trudnoće otišla na abortus, a kako se tada govorilo Marinkovićeva je prošla kroz pakao, jer Janjuša nije interesovala ni ona ni dete, te je Maja bila primorana da prekine trudnoću.

Majina bliska drugarica, otkrila je kroz kakvu je agoniju Maja prolazila tada.

- Maja se u prvi mah jako uplašila i odmah je odlučila da abortira, ali kako je vreme prolazilo osećala se sve gore i razmišljala da zadrži bebu i sama je odgaja. Ionako sve u životu radi sama, nikada nije ni imala mušku podršku sem oca Takija, pa je mogla i to - otkrila je drugarica i dodala:

youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je bila trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem

- Maja se raspadala od plača kada je čula da Janjuša ne zanima njena trudnoća i da se baš u to vreme viđao sa Anom Korać, njenom najvećom protivnicom. Kada je otišla na pregled doktori su joj rekli da sumnjaju da sa bebom nije sve u najboljem redu i da mora da uradi detaljnije analize. Očigledno da je na zdravlje deteta uticao njen svakodnevni stres, jer ona nije poročna osoba, a i zdrava je! Kada je to čula, tek onda je zatražila novac za abortus od Janjuša, ali on se pravio lud - rekla je ona za Svet.

Bonus video

Komentari (0)

Loading