SRCE MI JE REKLO...! Dalila donela KONAČNU ODLUKU što se tiče Dejana: JA VIDIM NEKE STVARI! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

04.12.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević tokom "Igre istine" otkrila kakvu je odluku donela u vezi Dejana.

SRCE MI JE REKLO...! Dalila donela KONAČNU ODLUKU što se tiče Dejana: JA VIDIM NEKE STVARI! (VIDEO)

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Sinoć tokom "Igre istine", koju zadrugari igraju svakog petka nakon što se obave nominacije, Mateja Matijević je postavio zanimljivo pitanje Dalili Dragojević.

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Mateja i Dalila

- Što nisi otišla u izolaciju to je mesto gde odmoriš mozaki pobegneš od svih ljudi ovde. Stekao se utisak kao da se plašiš nečega. Jel se ti plašiš razgovora sa Dejanom? Jel se ti plašiš da se to reši među vama? - pitao je Mateja.

- Ne, ne plašim se. Što se tiče izolacije, nisam otišla jer smatram da mene niko ne treba nasilno da trpa nigde. Jer u izolaciji je nemoguće izbeći i pogled i razgovor. Nisam osećala da treba da odem, uradila sam onako kako uvek osećam srcem, a srce mi je reklo da ne idem, neću ići ni večeras - započela je Dalila, pa dodala:

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Ja vidim neke stvari koje vi ne vidite. U radiju sam se iskreno izvinila. Dejan i ja smo završili. Razgovor se između nas neće obaviti. Molim ga da me sačuva od sebe i da se ne povređuje više, izvinjavam se ja njemu.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading