DALILA DRAGOJEVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU!? Mujićka u LOŠEM psihičkom stanju, redovno obilazi PSIHOLOGA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.12.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je krenuo nakon Dejanovog izlaganja, u kojem je istakao da je zbog stresa, koji mu je Dalila priredila osedeo, a onda se javila i Dalila, te je šokirala sve priznanjem da posećuje psihologa.

DALILA DRAGOJEVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU!? Mujićka u LOŠEM psihičkom stanju, redovno obilazi PSIHOLOGA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Najpoznatija rijaliti preljubnica Dalila Dragojević, trenutno proživljava pravu golgotu, koju joj je priredio njen ljubavnik Filip Car, zbog kojeg je supruga Dejana, prevarila pred milionskim auditorijumom, ali naposletku ona je i shvatila šta je uradila, te smo protkelih dana bili svedoci Dalilinog nervnog rastrojstva. Naime, ona je poludela nakon što je shvatila da je Dejan okrenuo novi list, te je na velelpnom imanju, napravila skandal zbog činjenice da je Dejan bacio oko na drugu zadrugarku.

Međutim, sukob između bivših supružnika, ne jenjava, te su oni proteklo veče, vodili pravu raspravu. Naime, sve je krenulo nakon Dejanovog izlaganja, u kojem je istakao da je zbog stresa, koji mu je Dalila priredila osedeo. Mujićka je to u dubini duše povredilo, te je ona pred milionskim auditorijumom priznala da posećuje psihologa i da i njoj jako teško pada sve to kroz šta prolazi.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević priznala da posećuje psihologa

Svesna sam svoje greške, jesam pogrešila, najgore sam rekla, nasrnula na njega i to je sve! Od danas nema ni nasrtaja ni vređanja, ja vam to obećavam! Da ne bih bila neko zbog koga će on da plače. Molila bih njegove prijatelje da ga posavetuju, da vrate njega onakvog kakav je bio. Krivo mi je zbog svega, kajem se ali da ispravim ne mogu. Koliko god misliš da sam loša, meni je i dalje teško i ne mogu da te gledam takvog, molim te gledaj sebe jer ti ja ne mogu pomoći. Da li se neko pita kako se ja osećam i da li meni otpada, i šta mi otpada. Matora je prolazila kroz iste situacije i išla kod psihologa Ivane. Ovim putem je pozdravljam, jer je mnogo pomogla - istakla je Dalila Dragojević.

Ceo video možete pogledati u prilogu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Radoš

04.12.2021 10:27

Kakav psiholog? Ona se uopšte ne kaje za to što je napravila preljubu. Ona za svoj greh druge optužuje a od sebe pravi žrtvu.

Odgovori 15 1
Kata

04.12.2021 13:59

Ona se upšte ne kaje! Sve svesno i sračunato radi, jedan dan se izvinjava jer prari komentare o sebi i savete da se izvini i povuče, drugi dan kreće nešto što je ona u suštini svog bića a to je pokvarenost, perfidnost, ljubomora, zlo i pakost. I, tad kreće novi napad na Dejana i ostale koji je komentarišu negativno, zatim sledi novo ludilo, histerisanje, psovanje i urlanje uz bacakanje na betonu. Zna Dalila da će tako privući pažnju i samilost nekih ljudi. Tada uskače "psiholog" Matora i "psihijatar" Mića i gle čuda, Dalila opet puna energije peva, pleše i ponižava ostale koji joj nisu po volji a fantastično pamti svaku izgovorenu rečenicu i osmeh koji se desio u toku njenog "psihičkog loma" pa im nakon svog "čudesno brzog" oporavka obelodani. Fenomenalno, to ne može svatko. Nego, čudotvorce Matoru i Lepog Mićua odnedavno i ledenu Anđelu treba pod hitno angažovati u ustanovama za takve bolesnike, učinili bi mnogo dobra za te bolesne ljude. Alal vera Dalila na pokvarenosti i glumi, možda te neko i zapazi pa ćeš postati slavna. Ostavi dete Dejana koje ste ti tvoji roditelji pokvarili, iskoristili i slomili kao trsku. Gde će vam duša?

Odgovori 14 6
Psihilog

04.12.2021 19:10

Dalila psihologa videla nije, možda samo čula da oni postoje. Klasično ponašanje jednog manipulatora. Ona misli da nista nije uradila i da ona nije kriva za njihov razvod. Možda je moj komšija. Pitaću ga. Dalila idi se leči.