DEJANOVO ZDRAVSTVENO STRANJE UGROŽENO : Dragojević OSEDEO, strahuje najgore, a OVO je razlog! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.12.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od početka finalne sezone, do današnjeg dana, Dejan Dragojević, ne samo da je oslabio više od 20 kilograma, usled stresa, koji mu je zadala supruga preljubnica, već je i osedeo.

DEJANOVO ZDRAVSTVENO STRANJE UGROŽENO : Dragojević OSEDEO, strahuje najgore, a OVO je razlog! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 5, počela je burno, od javnog razvoda, do tuča koje ne izostaju svakog dana, sve je to ono što je pratilo poslednjih nekoliko meseci, najgledaniji rijaliti format. Međutim, po nekog je ovo rijaliti iskustvo, bilo kobno, a za sada se izdvaja Dejan Dragojević, koji se od početka rijalitija, upotpunosti transformisao. 

Foto: printscreen

Dejan Dragojević smršao

Goruća tema ljubavnog trougla u novoj sezoni Zadruge je tresla domaću javnost prethodnih mesec dana. Podsetimo, nakon kraha braka Dalile i Dejana Dragojevića i početka njenog ljubavnog odnosa sa Filipom Carom, tenzična atmosfera nije jenjavala, čak naprotiv. Sve to je to uticalo na Dejana, koji je propadao kako psihički, tako i fizički. Od početka finalne sezone, do današnjeg dana, on ne samo da je oslabio više od 20 kilograma, usled stresa, koji mu je zadala supruga preljubnica, već je i osedeo. Dragojević je u više navrata pretrpeo nervno rastrojstvo, usled kojeg je bezbroj puta pokušao da pobegne sa velelpnog imanja, ali naposletku se sreću okrenula i njemu, te je Dragojević uspeo psihički da se stabilizuje i da počne da živi život punim plućima. Međutim, sve je to ostavilo trag na njemu.

Naime, nov imidž Dejana Dragojevića i njegova kratko ošišana frizura, uopste nije bila zarad praćenja trendova, već zbog zdravstvenog stanja, koje je ugroženo, zbog brojnih stresova, koji su ostavili traga na njemu. Dragojević je priznao da je svoju kosu morao da ošiša na ćelavo, jer je kroz nekoliko meseci, osedeo, a kako se može primetiti na brojnim slikama, vidi se da mu je i kosa proređena.

Celo izlaganje Dragojevića, možete pogledati u prilogu ispod, na 4: 20 minutu.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević Zadruga 5

Njegov bol i patnju, delili su i  Dejanovi najbliži, kojima se srce cepalo, gledajući mnogobrojne scene, koje su Dragojevića, dovele do ovog stadijuma.

Mamina velika beba, moja mica kako sam ga zvala uvek. Da li je moguće da ga je stres doveo do toga, da osedi za jedno veče. Skoro 5 godina, ne braka već sekte, dovelo ga je do stanja u kom se nalazi. Mamine ruke će izlečiti sav njegov bol, a mamine, a mamine suze će sprati svu nećistoću, kojom je isprljan ovih 5 godina - napisala je Biljana na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Radoš

04.12.2021 10:44

Ofarbao kosu u belo. To je sada u Zadruzi moderno.