DEMOLIRALA MU STAN I UNIŠTILA ŽIVOT: Otkrivena NOVA ŽRTVA Maje Marinković, javnost u NEVERICI!

Autor:

Zadruga

04.12.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priču da Filip Car i Marko Janjušević Janjuš nisu jedine "žrtve" Maje Marinković, podrejao je jedan telefonski poziv u emisji "Zadruga - Narod pita" .

DEMOLIRALA MU STAN I UNIŠTILA ŽIVOT: Otkrivena NOVA ŽRTVA Maje Marinković, javnost u NEVERICI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je fizički nasrnula na Filipa Cara u rijalitiju "Zadruga", a on je na licu imao podlive i posekotine. Ovo nije jedini slučaj u kom je Maja bila agresivna prema nekom svom partneru.

Svi pamte njene svađe i tuče sa Markom Janjuševićem Janjušem. Majina i Janjuševa romansa nastavila se i u četvrtoj sezoni pomenutog rijalitija, a njihovi sukobi i tuče bili su svakodnevni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković unakazila Cara

Janjuš je optuživao Maju da ga štipa i grebe, a njegovi ožiljci na telu bili su vidljivi. Priču da Filip Car i Marko Janjušević Janjuš nisu jedine "žrtve" Maje Marinković, podrejao je jedan telefonski poziv u emisji "Zadruga - Narod pita" .

Foto: printscreen

Maja Marinković davi Filipa Cara

Naime, tada se u studijo javila jedna gospođa, koja je tvrdilla da je Maja zabijala nokte u kožu njenog sina.

- Majo, da li se sećaš ko je ovde? - upitala je gledateljka.

Mislim da prepoznajem glas! - rekla je Maja.

Majo, ti si malopre rekla da si razoktrila Janjuša, da li ja sada tebi mogu da skinem masku sa lica? Imala bih pet dana, a možda ni pet, mesec dana bih mogla da pričam, ali nemam ni prostora, ni vremena. Ti znaš šta si radila pet godina sa mojim sinom Stefanom, ti znaš da si nam uništila život, da si nas proganjala. Da si nam stan demolirala, da si moju majku šutirala, Stefanovu baku, zvali smo tvog tatu da dođe i da te vodi, a on je meni rekao: ,,Snežana, ja ne ustajem u 4 sata ujutru za džabe". Šta je to trebalo da znači? Majo, da li znaš koliko sam noći provela sa tobom u stanu, koliko noći asm te smirivala, tvoje drugarice si postavljala da ga prate, pa si me molila da svom sinu ne kažem? Da li se sećaš koliko puta si mu nokte zabijala u kožu, u leđa? Ja se grozim i počinjem da se tresem kako je moje dete izgledalo - tvrdila je tada Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

04.12.2021 16:29

Budaletina. Svadjalica. Agresivna. Destruktivna. Nimfomanka. Opste znanje i obrazovanje , veoma skromno. Kod psihijatra , pod hitno. Predstavlja opasnost po ucesnike .

ddd

05.12.2021 10:55

Ta Zadruga je sakupila sav ljudski šljam i otpad pod izgovorom zabavnog programa. Koji je njihov kriterijum i gde su granice? Čini mi se dok neko ne ostane bez glave...