"PET GODINA SEKTE, DOVELO GA JE DO OVOG STANJA": Biljana Dragojević se oglasila i svima poslalu JASNU PORUKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.12.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević se sada oglasila, i jasno svima stavila do znanja, da smatra da je Dejanovo trenutno stanje, uzrok loših pet godina, provedenih u braku sa Dalilom.

"PET GODINA SEKTE, DOVELO GA JE DO OVOG STANJA": Biljana Dragojević se oglasila i svima poslalu JASNU PORUKU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goruća tema ljubavnog trougla u novoj sezoni Zadruge je tresla domaću javnost prethodnih mesec dana. Podsetimo, nakon kraha braka Dalile i Dejana Dragojevića i početka njenog ljubavnog odnosa sa Filipom Carom, tenzična atmosfera nije jenjavala, čak naprotiv.

Naime, veza Dalile i Cara je postala turbulentna, Dejan je imao prilike da vidi prve snimke intimnog čine njegove i dalje zakonite supruge, što ga je dodatno slomilo, a skandalozno ponašanje njegove sada već bivše supruge, samo se nastavljalo iz dana u dan. Osim Dejana, sve je to pratila i njegova porodica, zgrožena ponašanjem snajke, zbog koje podsetimo, Dejan je prekinuo svaki vid komunikacije sa porodicom.

Foto: printscreen

Biljana Dragojević poslala važnu poruku

Biljana Dragojević se sada oglasila, i jasno svima stavila do znanja, da smatra da je Dejanovo trenutno stanje, uzrok loših pet godina, provedenih u braku sa Dalilom:

- Mamina velika beba, moja mica kako sam ga zvala uvek. Da li je moguće da ga je stres doveo do toga, da osedi za jedno veče. Skoro 5 godina, ne braka već sekte, dovelo ga je do stanja u kom se nalazi. Mamime ruke će izlečiti sav njegov bol, a mamine, a mamine suze će sprati svu nećistoću, kojom je isprljan ovih 5 godina - napisala je Biljana na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Loli

04.12.2021 12:05

Zasto svaki roditelj za promasaj licnosti svog deteta trazi krivca u nekom tamo...ama gospodjo sin ti je sam po sebi los,labilan,jadan,ma p...,pljuno ti je u lice,odrekao se porodice,i sad sekta... e jbg.

Odgovori 16 49
Koko

04.12.2021 16:37

Podrzavam te Biljana spasi svoje dete od zlih.Dalili zlo viri iz.očiju.

Odgovori 55 5
Mica

04.12.2021 20:04

Gospodjo Biljana niko nije terao tvog sina da sve radi kako Dalila trazi poslala si svoga sina od 20 gidina da ga vasptava rialiti imam osecaj da je Dalila preuzela tvoju ulogu kao majke zato sto je izabrala jednog placku pa videla da moze da radi sa njim sta hoce pa ga uvela u djamiju ti je njena sposobnost kao zene dok je njegov Otac a tvoj bivsi muz sve to znao i nista nije uradio povodom toga sta ste ocekivali da ce Dalila da ima granicu NE.A sto se tice kose tvoga sina da je osedeo u to neverujem ja ustvari njemu nista neverujem to je jedan prevarant teme mu se izbelelo od blica koji je koristio na svojo kosi slobodno nek pusti kosu da mu raste pa da se uverimo dali je osedeo a i ako jeste to je genetika koliko vidim ni otac mu nema kose svaka ste vi foliranti

Odgovori 13 22
Milica Nikolic

05.12.2021 05:27

Nije Dejan normalan on je sve znao od početka i za Karića i za cara .. ona njemu komanduje on je to navikao na kraju će se pomiriti i uzeti pare.. on zna za njeno zaljubljivanje on njoj to nebrani njemu je samo da njihova publika gleda. On nju savetuje zbog neke njihove publike da to neradi.. nije je pitio a kako to da me više nevolis. ma on je to navikao sve će joj oprostiti ..snjm i snjom nisu čista posla..još se on nje boji