POMOZITE JOJ, NUŽNO I HITNO! Nakon što ga je Maja UNAKAZILA, na Filipovom Instagram profilu osvanula JASNA PORUKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Maja Marinković fizički nasrnula na Filipa Cara, na njegovom Instagram profilu je osvanula molba.

POMOZITE JOJ, NUŽNO I HITNO! Nakon što ga je Maja UNAKAZILA, na Filipovom Instagram profilu osvanula JASNA PORUKA! (FOTO)

Foto: E-Stock, TV Pink

Sinoć je veče u Beloj kući bilo burno. Naime, tokom verbalnog okršaja Maje Marinković i Filipa Cara, Maja je pobesnela i fizički nasrnula na Cara, koji je završio sa povredama lica, sav izgreban i krvav.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car iskasapljen

Ubrzo po incidentu, na Instagram profilu Filipa Cara je osvanula jasna poruka upućena svima, pa i Maji Marinković.

- Pomozite njoj! Nužno i hitno! On može sam. Ako i zatreba, za njega se ima ko pobrinuti!

Republika

Foto: printscreen/ instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aurora12

04.12.2021 07:49

Dzabe joj sve operacije, sva garderoba, ulicarka ostaje ulicarka. Ova opajdara je umislila da je to interesantno pa udri. Pitam se gde su borci protiv nasilja? Da je on nju odalamio, svi mediji bi zujali o tome. Ova kalastura je za hospitalizaciju.

Odgovori 38 5
Zana

04.12.2021 07:52

AKO je bilo lekarskog pregleda ucesnika pre njihovog ulaska u Zadrugu 5, kako je ova agresivna Maja dobila saglasnost za ulazak, po osnovu lekarskog pregleda? ONA PREDSTAVLJA OPASNOST ZA UCESNIKE ZADRUGE 5 !!! Videli smo kako udara Cara laktom u grudi , grebe ga po licu, stipa... Pitanje je samo vremena kada ce naskociti da grebe, udara Dalilu, Janjusa...

Odgovori 36 1
Marko

05.12.2021 13:26

Šta je nužnosti je hitno. Jebo vam pas mater svima u toj nakaznoj porno emisiji. Što se mene tiče ja bih vas naoružao vatrenim oružjem da se pobijete sami a ko preživi njega bih obesio. Zlo ste do jednog