Mračna tajna pčelara iz Kupinova: MIKIJU UBILI NAJBOLJEG DRUGA!

Autor:

Zadruga

19.12.2017

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić nikada nije voleo da priča o svom privatnom životu, a jedino što je iskreno o sebi otkrio javnosti jeste da ima problem sa kockom. Ipak, u "Zadruzi" Miki je otkrio da mu se mnogo toga izdešavalo tokom proteklih šest meseci, a u nizu tragedija, pomenuo je da mu je ubijen prijatelj. Kako saznajemo, u pitanju je Mirko Milićević zvani Hajčar, koji je izrešetan sa više metaka u Subotici.

Naime, kako izvor blizak pčelaru navodi, Miki i Mirko družili su se godinama, a njegovo ubistvo ostavilo je ožiljak koji će Miki nositi zauvek.

- Miki i Mirko su se obožavali i, kada nisu imali vremena da se vide, non-stop su bili u kontaktu. Miki je često odlazio kod njega u Suboticu, a Mirko ga je posećivao u Beogradu, u tom periodu je on živeo sa Anđelom Lakićević - započinje priču izvor i nastavlja:

- Miki je bio kod Mirka u Subotici svega nekoliko dana pre ubistva. On ga je kritikovao zbog poročnog života, a Miki mu je obećao da se više neće kockati, da će promeniti život iz korena i uraditi nešto. Nekoliko dana nakon što se vratio, desila se tragedija. Javio mu je zajednički drug. Miki je bio van sebe mesecima. Mnogo ga je voleo, mnogo je patio zbog njega, upao je depresiju, zatvorio se u sebe, bio je na ivici nervnog sloma. Vreme je učinilo da se on malo sam sa sobom sredi, ali otkad Mirka nema, on je drugi čovek, to je ostavilo veliki trag na njega - objašnjava izvor i dodaje da je Milićević bio voljen u društvu, ali da je poznato da se bavio mutnim poslovima.

Miki je bio van sebe mesecima. Mnogo ga je voleo, mnogo je patio zbog njega, upao je depresiju, zatvorio se u sebe, bio je na ivici nervnog sloma

- Svi koji su ga poznavali znaju da je bio prijatelj kakav se retko nađe, ali je istina da se bavio raznim poslovima, verovatno niko i ne zna čime sve. Nekoliko meseci pre ubistva neko od komšija je prijavio da se oko njegove kuće muvaju dvojica muškaraca sa kantom benzina. Policija ih je uhapsila - završava izvor.

Inače, Mirko Milićević ubijen je u julu 2016. posle 22 sata u blizini subotičke osnovne škole "Deseti oktobar". Milićević je ubijen dok je vozio motocikl, a za sada nepoznati počinioci su ga izrešetali sa više metaka iz pištolja. Na Milićevića, koji je inače sestrić vladike Irineja Bulovića, pucala je jedna osoba ili više njih dok je vozio motor u blizini svoje kuće, a prema nezvaničnim informacijama, pogođen je sa pet metaka.

 

A post shared by Twigy Lakicevic (@andjela.lakicevic) on Oct 15, 2017 at 11:57am PDT

Sve Mikijeve žene

Miki Đurčić imao je dve javne veze i obe je započeo u rijalitiju. Prva devojka u rijalitiju "Farma" bila je Aleksandra Stojković Džiža, a potom je u "Parovima" započeo romansu sa Anđelom Lakićević. Ispostavilo se da je Mikijev ljubavni život bio i te kako buran, a veze su se završavale još skandaloznijim raskidima.

- U toku proteklih godinu i po dana imao vezu sa jednom direktorkom banke, živeli su zajedno nekoliko meseci na Novom Beogradu, a kada je bankarki došlo preko glave njegovo pijančenje, kocka i sve, isterala ga je iz kuće i pobacala mu sve stvari, to je bio veliki skandal, ceo komšiluk se okupio. Stvari su visile sa drveta, a Miki je skupljao garderobu i obuću po ulici - otkriva izvor i dodaje:

Direktorka banke mu bacala stvari kroz prozor, ljubavnica iz Ljiga ostavila muža zbog njega, a Anđelu je Miki ostavio zato što je izabrala karijeru

- Varao ju je sa udatom ženom iz Ljiga, koja se mnogo zaljubila u njega. Ostavila je muža zbog Mikija, a kada je došla u Beograd da se vidi sa njim, on nije hteo ni da joj se javi na telefon - tvrdi izvor, koji kaže da ni sa Anđelom nije imao više sreće.

- Anđela Lakićević jeste bila njegova velika ljubav. Poklonio joj je dva prstena, jedan od 2.000 evra, drugi od 700. Živeli su zajedno, on je zamišljao brak tako što će da odu na selo da žive nekim mirnijim životom, daleko od očiju javnosti, ali ona je htela nešto više. Htela je da radi na televiziji, da bude voditeljka i, kada je odlučila da se posveti tom poslu i karijeri, on ju je ostavio - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

23.12.2017 10:23

Ovo donekle potvrdjuje price da je Miki homo i da to krije.On izgleda voli muškarce sa brkovima. Vidi se kako gleda Boru. Kada je bio sudija devojke je kaznjavao da stave brkove, konkretno Zoranu.