ŠA BESAN NAKON ŠTO GA JE TARA UPOREDILA SA MENSUROM: Nisam izlazio iz stana, BRANILA mi je da imam DRUGARICE!

Autor:

Zadruga

03.12.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša oglasio se za Pink.rs kako bi odgovorio bivšoj devojci Tari Simov na prozivke.

ŠA BESAN NAKON ŠTO GA JE TARA UPOREDILA SA MENSUROM:  Nisam izlazio iz stana, BRANILA mi je da imam DRUGARICE!

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu i prokomentarisao navode od bivše devojke Tare Simov. Naime, Tara je izjavila da je Ša tokom veze bio patološki ljubomoran a zatim ga je uporedila sa Mensurom Ajdarpašićem.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

Repera je ovo razbesnelo, pa je tako za Pink.rs obelodanio nepoznate detalje njihove veze, a potom je i potkačio Tarinog bivšeg dečka Mateju Matijevića.

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

- Mislim da je bilo obrnuto u našoj vezi... Lako je da sa druge strane komentariše mene negativno i to non-stop, a meni su ruke vezane i ne mogu oči u oči da to demantujem... Ali ajde ovako ću. I sama zna da mi je blokirala 90% drugarica na Instagramu, ni sa jednom se nisam viđao, bukvalno provodio vreme u stanu, dok je ona mogla da se druži sa svima, da izlazi da se zeza, da ima 100 nekih drugara koji su "kao braća". Sad da li to govori da sam ja patološki ljubomoran ili... - rekao je Ša a zatim je prokomentarisao raskid Mateje i Anđele.

 

 

- Čuo sam da je bio neki haos, ali nisam baš ispratio dešavanje. Ne mogu oni da podsećaju na nas to nikako, ni u kojem smislu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading