NIŠTA BOLJE NIJE NI ZASLUŠIO! Sanja Stanković BRUTALNO iskrena, bez trunke sažaljena prema Caru: TAJ POKRETNI CIRKUS ME NE ZANIMA!

Autor:

Zadruga

03.12.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Maja Marinković iskasapila Filipa Cara po licu, oglasila se i Sanja Stanković

NIŠTA BOLJE NIJE NI ZASLUŠIO! Sanja Stanković BRUTALNO iskrena, bez trunke sažaljena prema Caru: TAJ POKRETNI CIRKUS ME NE ZANIMA!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/republika.rs

Skandal neviđenih razmera izbio je između partnera Filipa Cara i Maje Marinković, a kako se verbalna rasprava nije prekidala, došlo je do fizičkog obračuna, u kom je Maja noktima po celom licu izgrebala Filipa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tuča FIlipa Cara i Maje Marinković

Nakon ove situacije koja je ostavila bez reči sve zadrugare i celokupnu javnost, oglasila se bivša devojka Filipa Cara, Sanja Stanković, koja ne krije da ni malo nije iznenađena događajima u Beloj kući.

Republika

Foto: republiaka.rs

Sanja Stanković o FIlipu Caru i Maji Marinković

- Kako se ophodi prema ženama i kako se pohodio prema bivšim djevojkama nista bolje nije ni zaslužio. Nisam znala da se ovo desilo jer sam na nekoj večeri, ali se nisam iznenadila. Svakako taj pokretni cirkus me ne zanima - rekla je Sanja Stanković za Republika.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading