ON SE STVARNO ZALJUBIO! Janjušev brat se oglasio po prvi put - spomenuo BIVŠU SNAJKU i koju zadrugarku vidi pored Marka!

Autor: Republika

Zadruga

03.12.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša oglasio se po prvi put i otkrio šta misli o dešavanjima u Beloj kući.

ON SE STVARNO ZALJUBIO! Janjušev brat se oglasio po prvi put - spomenuo BIVŠU SNAJKU i koju zadrugarku vidi pored Marka!

Foto: Ognjen Bogdanović

Marko Janjušević Janjuš jedan je od najzanimljivijih takmičara kroz poslednje tri sezone Zadruge. Prepoznatljiv je po specifičnom smislu za humor što mu pomaže da osvoji srca zadrugarki, ali je njegovo osvojila Maja Marinković.

Naime, on i Marinkovićeva su stupili u vezu tokom "Zadruge 3", iako je Janjuš u to vreme bio oženjen. Nakon toga je usledio razvod sa bivšom suprugom Enom, a Majina i njegova turbulentna veza trajala je do kraja četvrte sezone rijalitija.

 

 

U septembru mesecu u Beloj kući i pod istim krovom su se našli Janjuš, Maja i Filip Car sa kojim je ona trenutno u vezi, a koji je prošle sezone bio Janjuševićev najbolji drug.

Markov brat, Boris Janjušević, oglasio se prvi put i prokomentarisao aktuelna dešavanja.

 

 

Iskreno da vam kažem, on se stvarno zaljubio po prvi put u rijalitiju! Odnos sa Carem je za sad okej, ali je pitanje vremena kad će bivša snajka Maja da se vrati, jer ona je samo njega (Janjuša) iskreno volela - rekao je Boris za Pink.rs.

Zatim se osvrnuo na Janjušev odnos sa Sandrom Čaprić, s obzirom da je trenutno sa njom najprisniji, a nedavno je priznao da mu se jedino ona iskreno dopada:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Čaprić i Marko Janjušević Janjuš

 

Odnos sa Sandrom je meni jako simpatičan, još malo i mogu da prave fotke za Hipigram... Sećam se da mi je pričao da najviše voli da se češka kad mu se neko svidi, jednostavo oni su meni najlepši i najsimpatičniji par svih rijalitija. Pozdrav od porodice Janjušević.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading