DA TI SE ZGADI ŽENSKI ROD: Pogledajte šta je uradila Maja Marinković nakon intimnih odnosa sa Carom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.12.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon intimnih odnosa sa Filipm Carem, Maja Marinković zgadila je sve svojim postupkom.

DA TI SE ZGADI ŽENSKI ROD: Pogledajte šta je uradila Maja Marinković nakon  intimnih odnosa sa Carom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car tokom jučerašnjeg dana imali su nekoliko skandaloznih svađa, obezbeđenje ih je razdvajalo, a kada su se stvari smirile legli su u krevet kao da ništa nije bilo. Ubrzu su se prepustili strastima pa je ispod jorgana očigledno palo i pomirenje.

Nisu marili za cimere u sobi, sve je pucalo od vrele akcije, ali snimak koji kruži društvenim mrežama zgrozio je javnost. Na njemu se može videti šta Maja radi nakon odnosa sa Filipom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Kada je Car izašao iz postelje, Maja je uzela vlažne maramice i sa njima brisala posteljinu kao i svoju pidžamu, a onda sve zategla i u to legla da spava.

Pratioci društvenih mreža zgroženi su ovako aljkavim ponašanjem, i ne mogu da veruju da Marinkovićeva nije presvukla posteljinu niti svoje odelo već su ona i Filip u tome spavali.

"Da ti se zgadi ženski rod", "Svašta se danas naziva ženom", "Nikad nije ni bila čista", "Odvratno", samo su neki od komentara zgranutih pratilaca.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading