ZA MOJE SVE RADIM: Dejan otkrio da želi svim sila da ŽAŠTITI Dalilu, a onda SPOMENUO i David, OVO ĆE GA ODUŠEVITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.12.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom razgovora sa Mikijem Đuričićem, Dejan Dragojević otkrio da svim silama želi da zaštiti Dalili, a onda spomenuo i brata Davida.

ZA MOJE SVE RADIM: Dejan otkrio da želi svim sila da ŽAŠTITI Dalilu, a onda SPOMENUO i David, OVO ĆE GA ODUŠEVITI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić i Dejan Dragojević nastavili su razgovor nakon emisije o Dalili Dragojević. Naime, Dejan je sve vreme pokušavao da objasni Mikiju da on želi da pomogne Dalili:

- Dejan ona je prsla - rekao je Miki.

- Zato mora neko da je dozove pameti. Ja sam imao periodične situacije sa njom. Meni se želudac okrenuo, neko koga sam voleo da preživljava te reči - rekao je Dejan.

- Strašnije je to što si ti osetio od njenog razmišljanja - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Miki pričaju o Dalili

 

- Mene je to rasparalo na sve strane, ja znam kako se osećam, imao sam nervne slomove na sve strane. Sada sam svestan sebe, i znam šta me čeka, ali onda vidim nju samu, ja moram da je zaštitim - govorio je Dejan.

- Ljudi se slade time - dodao je Miki.

- Ona nestaje zbog celog tog ponašanja, zbog svih tih stvari ljudima padaš u očima. Mi znamo da je ti voliš, ali ona je tebe povredila - rekoa je Miki.

- Nelegični su moji postpci, ja sam svestan toga. Ja podražvam mišljenje i pozitivnog i negativnog - dodao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Ti se menjaš, stari Dejan bi rekao šta ti meni govoriš puši ku*ac, a ti sada lepo objašnjavaš sve. Dalila je bezobrazna, i loša, i veoma namazana - rekao je Miki.

- Znam ja sve to, ali mi nije svejedno video. Bila je ona situacija kada je Tomović imao ono sa Subotićkom, i David koji je urlao onda, iako nismo bili u dobrim odnosima, ja sam hteo da dođem da ga smirim, on je moj, i ja za moje radim sve - rekao je Dejan.

Detaljnije pogledajte u video-prikogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

03.12.2021 10:26

Ovaj slinavsc pretera u patetisanju. Zena mu JAVNO nabila rogove, tukla ga JAVNO, napusavala ...a on i dalje hoce da je zastiti ??? Sada mu je ex zena , neka svako vodi svoj zivot, i on neka vise nNE ZAVIRUJE U NJEN i u NJENA DOGADJANJA , neka se u ON postupcima vise ne vadi na 5 godina braka, u kojem nisu imali dece, a zena rekla da je zivela 5 godina u LAZI !!! Sa druge strane, za svoju porodicu ON nije mario 5 godina. Koji je ovo nevidjen folirant? Zato mu je zena i bila drska, ohola, nevaspitana, amoralna ...pored takvog slinavka.

mina

03.12.2021 11:47

abre slino opet patetises nisi bre vise interesantan ni ti ni ona tvoja smrdusa

Aurora12

03.12.2021 13:01

Koja je ovaj budaletina, ispranog mozga, on ce da stiti sotonu koja ga je razvalila. Onda si zasluzio da te totalno unisti, pljune i obrise pod sa tobom! Nije ni cudo sto ga je azdaja ostavila. Fuj.