ON TO NEĆE DUGO TRPETI! Carev drug Bruno dao svoj sud o vezi Maje i Filipa, pa otkrio ko je BOLJI izbor za njegovog prijatelja!

Autor: Republika

Zadruga

03.12.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Maja i Filip obnovili vezu unutar Bele kuće, oglasio se Carev drug Bruno i otkrio šta misli o njihovom pomirenju.

ON TO NEĆE DUGO TRPETI! Carev drug Bruno dao svoj sud o vezi Maje i Filipa, pa otkrio ko je BOLJI izbor za njegovog prijatelja!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/whatsapp

Nakon ulaska Maje Marinković u Zadrugu 5, ona i Filip Car obnovili su svoju vezu iako je on u tom trenutku bio u emotivnom odnosu sa Dalilom Dragojević.

Njihova veza je napolju bila poprilično turbulentna, a takva je i unutar Bele kuće.

 

 

Česte su svađe između njih dvoje i glavni razlog njihovih sukoba je ljubomora. Jedno drugom prebacuju bivše partnere. Car misli da Maja i dalje gaji neke emocije prema bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu, a Marinkovićevoj smeta svaki pogled koji Filip uputi Dalili.

Svakodnevno ulaze u sukobe, a Maja je čak u nekoliko navrata i nasrtala na Cara.

 

 

Filipov najbolji prijatelj Bruno, koga vrlo često spominje u Zadruzi, za Pink.rs je prokomentarisao novonastalu situaciju.

- Ne znam šta bih rekao. Video sam da su počele svađe, ali mislim da od te priče da Car bude sa Dalilom nema ništa. Maja nije u pravu kada je ta priča u pitanju. Upućen sam da su počele svađe, ali poznavajući Filipa neće on to dugo trpeti i verujem da je Maja toga svesna. Nije on Janjuš i neće podneti sve to tako da će se ona verovatno ubrzo smiriti. U zatvorenom prostoru teško da neki odnos može da opstane ali će on biti u toj vezi dok ne počne da mu predstavlja opterećenje. Ako se ovako nastavi na kraju će da završi sa nekom trećom - rekao je Carev najbolji prijatelj.

 

 

S obzirom da je nedavno izjavio da bi svakako pre birao Maju za Filipovu devojku nego Dalilu, Bruno je otkrio da li i dalje ostaje pri istom stavu.

- I dalje sam više za Maju, jer nju poznajem. Sa svima nama je bila jako dobra i bila super drug, dok Dalilu znam samo preko rijalitija. Što se mene tiče i dalje sam za njih, tačnije za sve što Filipa čini srećnim, pa kako god da on izabere - zaključuje Bruno.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading