MINSKO POLJE #3: Nadica PONIZILA Anu Korać zbog BRANJA MALINA, a onda je bivši zadrugar raskrinkao Dalilu: Dudlila nikad neće biti ŽRTVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove epizoda emisije ,,Minsko polje sa Minom Vrbaški" upravo je dostupna, a Nadica Zeljković i Miljan Vračević razotkrivaju sve zadrugarke tajne.

MINSKO POLJE #3: Nadica PONIZILA Anu Korać zbog BRANJA MALINA, a onda je bivši zadrugar raskrinkao Dalilu: Dudlila nikad neće biti ŽRTVA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nova epizode ,,Minsko polje sa Minom Vrbaški" upravo je dostupna! Voditeljka Mina Vrbaški u svojoj emisiji ugostila je pobednicu ,,Zadruga 4" Nadicu Zeljković, kao i bivšeg zadrugara Miljana Vračevića

 

 

Poznati da su bez dlake na jeziku, govorili su o najaktuelnijim temama iz rijalitija ,,Zadruga 5", kao i o ljubavnom četvorouglu o kom bruji region. Emisija koja ima za cilj da vas nasmeje, zabavi, ali i otkrije sve tajne zadrugara ovog puta donosi ŠOK DETALJE!

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nadica Zeljković

 

Nadica Zeljković potkačila je ljutu rivalku Kije Kockar, Anu Korać. Poznato je da su Kija i Ana svojevremeno bile dobre prijateljice, ali da je njihovo prijateljstvo naglo puklo. Dosta se spekulisalo zbog čega je došlo do prekida njihovog prijateljstva, ali nijedna nije do sada o tome pričala. Nadica je iskoristila priliku i pecnula Koraćevu. 

Ne znam da li je slobodna, bere maline, ne? - prokomentarisala je Nadica. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nadica Zeljković Minsko polje

 

Međutim, to nije sve, Miljan Vračević smislio je u datoj sekundi pesmicu za Dalilu Dragojević, a sigurno da će je ovi stihovi kada bude čula, rasplakati. 

- Oj Dudlila, suze si mi lila, dok si sa Carem na jahanju bila... - pevao je Miljan Vračević. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Miljan Vračević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

02.12.2021 19:15

Konobarica za nju rece " bere maline, ne "? Mozda je konobarica na nju ljuta jer nije dobila od nje baksis ?