DALILA SE ZALETELA KAO FURIJA NA DEJANA: Zadrugarka nasrnula na bivšeg supruga, pa ga zamalo SRAVNILA s zemljom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ne može da se pomiri sa činjenicom, da njen suprug ima osećanja prema drugoj, te je danas napravila neviđeni karambol.

DALILA SE ZALETELA KAO FURIJA NA DEJANA: Zadrugarka nasrnula na bivšeg supruga, pa ga zamalo SRAVNILA s zemljom! (VIDEO)

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i pored toga što je javno prevarila supruga naočigled milionskog auditorijuma, smatra da je on i dalje njeno vlasništvo, te se na sve načine trudi da i dalje komanduje njim, kao i njegovim  ljubavnim izborima. Ona je danas nasrnula na  Dejana Dragojevića, nakon saznanja da je počeo da se zbližava sa Martinom. 

Foto: printscreen

Dalila Dragojević nasrnula na Davida

Njih dvoje su ušli u sukob u pušionici, a onda i u garderoberu. Dalila ga je ponovo napala, štipala i vukla za uši, a onda je obezbeđenje reagovalo, a ona je završila u suzama.

- Ti ćeš sa nekim? - pitala je Dalila.

- Hoću. Da, na tvoje oči. Nemam tebi šta da radim, ti si sa mnom završila - rekao je on.

- To ćeš da radiš? - pitala je ona.

- Je l' to bilo loše? Eno ti je sreća na ugaonoj - dodao je Dejan.

- Nećeš biti, nikad, ni sa kim - rekla je Dalila.

- E hoću - odgovorio je Dragojević.

- Ja ti se kunem budeš li išta uradio, kunem ti se ocem da ću otići odavde. Kunem ti se da ćeš da me oteraš, već večeras - govorila je ona.

Po svemu sudeći, izgleda da je Filip Car prošlost i da Dalila planira da ponovo pridobije svog supruga nazad, ali po mišljenju mnogih to radi na pogrešan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

02.12.2021 16:19

Zasto Dalila stalno bije bivseg muza, a veliki sef je ne kaznjava ? Dokle vise da mahalusa iz vukojebine da bude privilegovana ( nije kaznjena ) za njeno fizicko nasilje nad Carem, Dejanom, Saletom ? Sta su oni , zamorci , a ona velika Dalila ? PFUJ, PFUJ, PFUJ !

Vlada

02.12.2021 20:30

Tražim kaznu za Dalilu za fizičko nasilje.