UBIĆU NEKOG, NAPRAVIĆU LOM: Dalila poludela zbog Dejana i Martine, LOMIMA prozore, RUŠILA sve pred sobom! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

02.12.2021

10:31

Dalila Dragojević totalno je poludela kada je shatila da je Dejan počeo da se zbližava sa Martinom.

UBIĆU NEKOG, NAPRAVIĆU LOM: Dalila poludela zbog Dejana i Martine, LOMIMA prozore, RUŠILA sve pred sobom! (VIDEO)

printscreen

Dalila Dragojević totalno je poludela, nakon saznanja da se njen voljeni Dejan počeo polako zbližavati sa Martinkom, nju je to do te mere zabolelo, da je napravila opštu pometnju na velelepnom imanju, krici su se prolamali, a nakon toga je usledila i njena lomljavina. Ona je počela da histeriše, lomi po rijalitiju i preti da će pobiti sve i napraviti masakr ukoliko je ne puste da izađe iz “Zadruge”.

- Pusti me, pusti me, pusti me! Hoću da idem kući odavde! Momentano da me pustite, ubiću nekog. Odmah! – vikala je Dalila dok su zadugarici i pripadnici obezbeđenja pokušavali da je smire.

Međutim, ona je uspela da se otme, pa je nastavljala da lomi prozore po dvorištu imanja.

Dalila je skičala i vrištala histerično, a onda je počela i da plače.

- Sklonite se, hoću kući. Sklonite se od mene. Neću ostati odve ni sekunde. Ukoliko me ostavite ovde, ubiću nekog ovde.

Kada se malo smirila, Dalila je počela da objašnjava zbog čega je poludela:

- Jesam luda, e sad ću biti luda do kraja. Čupa me obezeđenje ko da sam ja nekog ubila. Ako me ne puste, ja ću napraviti masakr! Tu će (Dejan) da mi priča o emocijama, a ovako će da radi druge stvari. Reši se mene pi*do, pa pravi nov priču. A ne preko mojih leđa. Preko mojih leđa ćeš se vaćariti, a za stolom ćeš pričati da sam ja ta koja radi sve loše. Od mene pravi najgoru. Umesto da kaže; ova ku*vetina me ne zanima od kada kada je uradila to, to i to. Kraj! Ideš dalje. A ne pričaš o svojim osećanjima.

- Zbog čega praviš sr*nja, kreni sa mnom - pitala ju je Matora.

- Neću, hoću kući! Neću više! Hoću kući! - urlala je Dalila.

- Smiri se - nastavila je Tomićeva.

- Oni će meni da prave začkoljice i da mi se smeju iza leđa... Budem li se vratila u kuću, napraviću lom. Neće više biti Dalile. Jesam luda? Biću luda do kraja! Tu će da priča o emocijama, a da pravi druge stvari. Reši se mene, p*zdom pa onda. Dosta sam ja karta za ulaske! Ja ću da vam dajem na značaju, a vi budite žrtve! Preko mojih leđa će da se vaćari, a meni da priča da ima osećanja. Od mene pravi najgoru. Reci: "Ova k*rvetina, to, to i to" i ideš dalje. A ovamo priča kako je neko dobar, inteligentan (Martina)... - nastavila je da histeriše Dragojevićka.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Romana

02.12.2021 11:37

Dalila je skriveni psihopata i nu pod hitno treba hospitalizoati. Ona sebi dajesuviše slobode ipraa. Hoćše da siluje kija u pušionici, koja je bezbredna nemoralna KUJA. Ni blama ,ni stida zasvoje prljave postupke.Ko je ona da ga spopada, oni su zazvedeni i on nema sa njom ništa.Može da bude s kim želi. Ona se javno spavala sa Filipom Crem i prkosila mu, omalovažavala, gaila . Ona je sto osto neuračunljiva. Molimo Vwelikog šefa da reaguje i da je dozove pameti ii pod hitno diskvaifikacija......Svojim bolesnim ponašanjem uznemiruje javnost, maltretira ljude oko sebe.Žena je bolesna, priči kraj. Hitno nuropsihijatrija....

Zana

02.12.2021 12:13

Zenetina operisala sekac od nosa, operisala usta, isla na kurs sminkanja, ...pa umislila da je ribetina kojoj sve dozvoljeno. Ti njeni lazni napadi histerije, lomljava, bacanje stvari , gde i svojevremeno samarala Cara, udarala Dejana, samarala Saleta...to su sve uslovi za DISKVALIFIKACIJU. Zasto joj te prestupe tolerise veliki sef i tako pothranjuje sujetu da je privilegivana ? Napolje ! Uostalom, i sama hoce da izadje. Isto tako, ako i Dejan bude nastavio da lomi, da se baca u bazen, da slini za ex zenom, i njega napolje jer se folira . Zasto obezbedjenje sprecava nekoga da napusti Zadrugu ako to ucesnik hoce? Odlicno oni znaju da napustanjem treba po ugovoru da plate kaznu 50.000 evra, pa , ako hoce da izadju, neka izadju i neka plate kaznu. Dosta nam je foliranja da hoce da izadju, lome, vriste, ali, ipak unutra ostaju !