ZOLINA NOVA DEVOJKA ROBIJALA U ŠVAJCARSKOJ: Isplivali svi detalji zadrugarkine MRAČNE prošlosti!

Autor:

Zadruga

02.12.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Savić je u žiži javnosti, od kada je preotela Miljani dečka, a sada su isplivali novi detalji o njenoj mračnoj prošlosti, koji su blago rečeno šokirali javnost.

ZOLINA NOVA DEVOJKA ROBIJALA U ŠVAJCARSKOJ: Isplivali svi detalji zadrugarkine MRAČNE prošlosti!

Foto: printscreen

Nevena Savić je postala predmet interesovanja mnogih nakon što je uplovila u romansu sa Lazarom Čolićem Zolom, zbog čega je Miljana Kulić, sasvim očekivano, napravila lom u "Zadruzi".

Nevena se, inače, predstavlja kao modna dizajnerka koja je svojevremeno radila kao plesačica i promoterka, kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Savićeva je u jednom momentu potvrdila govorkanja da je bila u zatvoru u Švajcarskoj.

Foto: printscreen/RTVPink

Nevena Savić Zadruga 5

- Čula sam od Iska da se to pričalo i on mi je to rekao u lice. Istina je, jesam bila u zatvoru u Švajcarskoj, ali sam imala hranu i piće. Radila sam u klubu, nisam imala papire, pasoš mi je bio u drugoj torbi, uhapsili su i mene i sve devojke iz Srbije. Nikada se nisam bavila najstarijim zanatom, a kao go-go igračica jesam radila - ispričala je ona tad u rijalitiju.

Foto: printscreen/RTVPink

Nevena Savić se bavila prostitucijom?

Podsetimo, nedavo se oglasio i potencijalni zadrugar Branko Gerov.

- Ona je mene kontaktirala preko Instagrama i dopisivali smo se, ona je rekla kako joj treba reklama za neku modnu kolekciju i ja sam je preporučio za ulazak u Zadrugu, jer sam ja tada već potpisao ugovor. Otišli smo na razgovor i na ručak, posle smo otišli do mene - izjavio je Branko za "Srbiju Danas", pa otkriva da mu je Nevena ispričala ceo svoj život.

- Rekla mi je da nema sjajnu prošlost, a ja sam rekao da niko od nas nema, i tada mi je priznala da se bavila prostitucijom u Švajcarskoj i Bujanovcu, a bila je čak i hapšena zbog toga, sve mi je ispričala, ma k*rvetina - šokirao je Gerov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading