MIKI OČITAO DEJANU LEKCIJU! Đuričić mu poručio da uzme život u svoje ruke: Samo će PORODICA BITI UZ TEBE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić poručio je Dejanu Dragojeviću da treba da uzme život u svoje ruke i poradi na odnosu sa porodicom.

MIKI OČITAO DEJANU LEKCIJU! Đuričić mu poručio da uzme život u svoje ruke: Samo će PORODICA BITI UZ TEBE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" voditelj emisijem Milan Milošević postavio je pitanje Dejanu Dragojeviću.

- Kako možeš da pomišljaš da Mića štiti Dalilu? - glasilo je pitanje.

- Već sam objasnio smislao, ne da je štiti, zna ona da se brani sama i da izađe sa svima na kraj. Kad se završi crni sto, kad treba da provodiš vreme, a sam si, to te najviše ubije u pojam. Koliko god ona išla protiv mene, htela da me oskrnavi, promeni ovo što se dešava, ja i dalje stojim pri tome. Štoto i biti uz nju nije isto - rekao je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Dalila je bila sama dva puta na reklama kad sam ja vodila priču sa Carem i kad sam bila na rođendanu kod Sanje. Dalilu ne mogu da posavetujem, mogu da je utešim i hrabrim. Mislim da je uz Dalilu više ljudi nego na početku. Smatram da uopšte nije sama, tu je Anđela, Mia... Ja sa njoj prošetam, kad joj dođe trenutak da se isplače trudim se maksimalno. Zamoliš Miću, a ona ima ljude... Suludo je - govorila je Matora.

 - Dejan i dalje nije rasčistio emotivno sa Dalilom, vodi brigu o njoj i porazgovarao bi i vodio rasprave šta je ona njemu sve uradila. Pokazuje ta briga, šta je uradila, kako će da se oseća. Mislim da je laganiji akd vidi da je u ovakvom stanju. On više misli na nju nego na sebe... Ono što bi trebalo i kako se on oseća nije isto. Njegovo srce ne može da prihavti onako kako bi razum trebao - dodao je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarapašić

- Kad je skočio u jezero, rekao sam uzimaj svoj život u svoje ruke i ti i Dalila. Ja tebe slušam, ti razmišljaš ko je šta rekao. Svoje odluke donosi sam, ne misle ti loše Sandra i Đedović, ali mrzim kad vidim tužne face pored njega. Ostavila te takva žena, kakva je, desila se dobra stvar, mogao si da živiš u zabludi. Sve u životu možeš birati, ali porodociu ne možeš. Onaj ko te bude pozvao da živiš kod njega u narednih godinu dana, to je prijatelj, samo mama i brat će te pozvati. Đedović ti je najbolje govorio, da si moj drug zveknuo bih ti šamarčinu. Kažu da je Dejan pametan, nije, ne bi se desilo ovo u životu - pričao je Miki.

- Nije se desilo mojom odlukom - dobacio je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić

 

- Prikrivao si. Kofere kući, pa stvljaj brak na pauzu, budalaština. Videlo se da se žena zaljubila, kraj... Da vraćaš ti nešto? Da ona nije imala se*s sa Carem ti bi se pomirio - nastavio je Đuričić.
 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

02.12.2021 12:12

Ne slusa on nikoga. On igra igru koju jos pre ulaska dogovorio sa zenom . Doduse, zena mu se malo zanela, zato on ima " konfuziju u glavi " , ali, oprostice on njoj javnu prevaru, pa zar nije velika lova u pitanju, kao i posao voditelja ? Jasno je k 'o dan , zasto se zenturaci tolerisu udarci koje ona uradila na tri muskarca, iako je to strogo zabranjeno. ? Jadan je onaj ko pravda gledanost zbog fizickog nasilja, psovki, se.a... Prevarantima, manipulatorima NE DOZVOLITI da u FINALU NE udju ni u prvih 20 !

Zana

02.12.2021 12:31

Ovaj je ili tezak MENTOL, ili, tezak SREBROLJUBAC . U svakim slucaju, treba to istrpeti. Bljak.