POSLE IZBACIVANJA progovorila o svemu: Mina otkrila ko je najviše razočarao!

Autor:

Zadruga

18.12.2017

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbački je nakon izlaska iz Zadruge otkrila sve šta misli o ukućanima sa kojima je delila i dobro i zlo. Ono po čemu ćemo je mi pamtiti je svakako njen seksualni odnos sa Đeksonom, odnosno, nekoliko njih.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Mina Vrbaški dobila je priliku da se obrati učesnicima "Zadruge" iz koje je sinoć ispala, a sad kada je pregledala snimke, pojedinim takmičarkama zamerila je na tome što su joj pričale iza leđa.

- Povredile su me Teodorine, Sanjine, Andrijanine, čak i Lunine reči. Nisam očekivala da će izgovoriti te neke reči koje me ne karakterišu...čak mi je krivo što sam htela nju da stavim za gazdu. Ne bih htela sad da stavim ni Lunu ni Slobu za gazdu. Napravila sam zavrzlamu, sad mi je drago da sam stavila Mikija - rekla je Mina u studiju, pre nego što se obratila zadrugarima.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

A kasnije, kada je dobila priliku da se uživo obrati bivšim cimerima, evo šta je rekla.

- Nemanja, nedostaješ mi mnogo. Boriću se da izađeš ove nedelje, čekam te - poručila je Đeksonu i dodala da nije mogla da spava jer joj je nedostajao njegov zagrljaj, prenose beogradski mediji.

- Prazan mi krevet, Mina - rekao joj je Đekson.

Mina se zatim obratila Luni Đogani.

- Luna, ti znaš da si prokomentarisala u kući da ce Sloba biti gazda, Veliki šef je to načuo i Mikija sam morala da stavim za gazdu. Znam da će biti zanimljivo i teško za vas zadrugare ove nedelje. Teodora, ti si me najviše pljuvala. I ti Luna, i ti Slobo. Krivo mi je, jer sam provodila vreme sa vama svaki dan u kući. Ali dobro, ja sam rekla da ću preći preko toga i drago mi je što vas sve, opet, imam kao prijatelja - rekla je.

- Ti si prva pljuvala i po meni i ja po tebi, znaš da je to sve normalno kad se iznerviraš... Ti znaš da ja tebe puno volim - rekla joj je Luna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading