KLOŠARKO HOĆEŠ KADAR PREKO NJEGA: Miki OSUO PALJBU po Dalili i Dejanu, pa BRUTALNO ponizio Sandru Rešić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dejan skočio u jezero i preplivao ga kako bi se sklonio od zadrugara, a Miki Đurićić je napao Sandru Rešić, kako nije pomogla svom prijatelju:

KLOŠARKO HOĆEŠ KADAR PREKO NJEGA: Miki OSUO PALJBU po Dalili i Dejanu, pa BRUTALNO ponizio Sandru Rešić! (VIDEO)

Foto: printscreen

Nakon haosa koji je imao sa Dalilom Dragojević, Dejan se osamio u ekonomoskom dvorištu. Naime, on je seo ispod nadstrešnice, zapalio cigaru i sve vreme plakao, zbog burne svađe koju je imao sa sada već bivšom suprugom. Rasprava, koja je isprva krenula provokacijama, prerasla je u sukob epskih razmera, a Dejana je ovo dovelo do granice sa depresijom.

Nakon toga Dejan je skočio u jezero i preplivao ga kako bi se sklonio od zadrugara, a Miki Đurićić je napao Sandru Rešić, kako nije pomogla svom prijatelju:

- Što mu sada nisi pomogla Rešićka - rekao je Miki.

- Ma znaš kada ću da poverujem u to da je Dejan ozbiljan, što niste krenuli za njim, kako vas nije sramota - nastavio je Miki.

- Ma molim te skloni se - rekla je Sandra.

Foto: printscreen

Sandra Rešić Zadruga 5

- Ti si najveća klošarka ovde, grabiš kadar preko Dejana. Očajna si, glumica loša - nastavio je Miki.

- Ma skloni mi se, ne mogu da te gledam - vikala je Sandra.

- On kao plače a onda trči u prodavnicu, ma daj molim te, nemojte me tih fora. On glumi ovde. Oni su oboje za sprdnju, ona mu se sveti, a on je voli, zato je skočio u jezero, on nju voli, krenuo bi za njom u Šepek. On bi njoj i prešao preko Cara. Glupi ljudi manipulišu sa mnom, šta sam ja dozvolio, dečko je mentol - govorio je Miki.

- Pa ja sve vreme to pričam, to su bajke - rekao je Đedović.

- Ma debili svi! - vikao je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

01.12.2021 19:22

Nedorasli, glupi , bez dostojanstva, lazov, manipulator, ROGONJA. To je Dejan. Provincijalka, jezicara, manipulatorka, egocentricna , kalkulatorka, osvetoljubiva, AMORALNA, to mu je zena. Krpa nasla zakrpu.